2777
2789
عنوان

بچه هام مشق نمینویسن

300 بازدید | 48 پست

قلبم دیگه درد گرفت از ظهر دارم میگن بنویسید  یکیش کلاس لوله یکیش چهارم دیگه نمیتونم ادامه بدم دخترم که کلاس چهارمی فردا امتحان داره اصلا عین خیالش نیست مشق هاشو هنوز ننوشته،اون یکی هم باید چند خط بنویسه خودشو مشغول به کار دیگه میکنه

این نیز بگذرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اولی و چهارمی

کدوم نشانه هستید؟

بچه من هی که میره جلو،قبلیا کلا از ذهنش میرن🥴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بذار ی بار بدون مشق برن تا معلم دعواشون کنه تا بفهمن

مگه معلم جرات داره حرف بزنه؟؟؟ 

متاسفانه الان اولیا سالاری شده 

زیر ذره بین خانواده ها مدیر و اداره اس فقط باید به بچه ها گفت قربونتون برم الهیییی

الهی،گاهی،نگاهی...

بزار با عواقب کارشون روبه‌رو بشن. بزار یکبار توبیخ بشن هیچی نمیشه نگران نباش. بزار ببینن بچه های دیگه جایزه میگیرن خودشون متنبه میشن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

گلم ابتدایی مهم نیست اصلا، باز با اونی که کلاس اوله تمرین کن چون کلاس اول نوشتن یاد میگیرن، ولی درکل ...

مگه میشه مهم نباشه؟ هر پایه پیش نیاز پایه بعده

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

عین خیالت نباشه ننویسن ضررش به خودشونه .معلم اونها رو توبیخ می‌کنه ..هر چقدر بیشتر گیر بدی بیشتر فراری میشن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گلم ابتدایی مهم نیست اصلا، باز با اونی که کلاس اوله تمرین کن چون کلاس اول نوشتن یاد میگیرن، ولی درکل ...

این چه حرفیه

بچه از اول باید مسئولیت پذیر و درسخون بار بیاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری