2777
2789
عنوان

بچه هام مشق نمینویسن

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فردا س رو درس میده ببین کارت حروف درست کن و هر شب مثل بازی باهاش تمرین کن

این امروز س یاد داد

من شب موقع خواب همش باهاش کار میکنم بصورت شفاهی کامل بلده

مثلا ترکیبا کل حروف رو بلده

بخش کردن همه رو بلده

میاد بنویسه بلد نیس🥴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
گلم ابتدایی مهم نیست اصلا، باز با اونی که کلاس اوله تمرین کن چون کلاس اول نوشتن یاد میگیرن، ولی درکل ...

این دیگه از اون حرفا بود. نشانه ها که شروع خواندنه.

الگوی ریاضی تو سال دوم و سوم و مخخخخصصصصووووصا چهارم تبدیل میشه به الگوی شکلی و عددی 

جدول ضرب هم که از چهارم از همین درس اول کار باهاش شروع میشه 

پایه چهارم سخترین پایه و بعد ششم هست چون ریاضی و کاربرد شکل و اعداد و .... تو چهارم یاد میگیرن!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عزیز تجربه دارم از خودم حرف در نمیارم که

من خواهرم از پیش دبستانی به بچش گفت هر وخ خسته بودی نرو

الان سومه هنوز به همون رواله

جرئت داری بگو خوابت میاد،عیب نداره،برو

نه هرچیزی از اول باید پایه اش درست باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این امروز س یاد دادمن شب موقع خواب همش باهاش کار میکنم بصورت شفاهی کامل بلدهمثلا ترکیبا کل حروف رو ب ...

حتما با صداکشی باید بنویسن

بگو با رو ک بادی دا هم بلدی م هم آخرش بنویس بادام

از کلمه های آسون شروع کن تا ب سخت برسی 

رو تابلو وایت برد بهتره

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
من خواهرم از پیش دبستانی به بچش گفت هر وخ خسته بودی نروالان سومه هنوز به همون روالهجرئت داری بگو خوا ...

خواهر من ابتدایی اصلا درس نمیخوند فقط سر کلاس گوش میداد ماهم کاریش نداشتیم الان همه نمره هاش ۱۹ 20 عه

این دیگه از اون حرفا بود. نشانه ها که شروع خواندنه.الگوی ریاضی تو سال دوم و سوم و مخخخخصصصصووووصا چه ...

دقیقا الان پایه ها زنجیره ای به هم وصلن

الگویی که اول بصورت ساده آموزش میدن تو کل پایه ها پیش نیازه

منمممم تازه یدونشم غلط می‌نوشتم تا ضایعه نباشه 😂😂امضا هم میکردم ولی همیشه تو مدرسه دیکته ی من عالی ...

امضامو مامانم میزد چون تو جعل امضا خیلی بد بودم🤣

ولی همیشه خودم میخوندم نیاز نبود مامانم بالا سرم بشینه...در بدترین حالت یکی دو ساعت با استرس با بابام ریاضی کار میکردم...