2777
2789
عنوان

سه تایی رفتیم دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ما ابتدایی بودیم

دو تا از بچه ها که خواهر بودن برای مراسم داداششون سبیل برداشته بودن رفتن دستشویی که مدیر نبینه

من داشتم کشیک میدادم ، مدیر اومد منو دید و از نمره‌ام کم کرد

من تو دفتر گریه که به خدا کاری نکردم ، زنگ دوم که رفتم کلاس همونا انقد بهم خندیدن که حد نداره

ما سال اخر دبیرستان زنگ زدیم ساندویچ و پیتزا سفارش دادیم پیک بیاره

بعد مدرسمون ساختمون وسط بود و یه حیاط پشتی داشت رفتیم اون پشت که خبر دادن لو مون دادن منم سریع  با دوتا دوستام رفتیم تو حیاط اصلی رو به روی ساختمون زیر درخت بقیه هم موندن جم و جور کنن وسایلو

یهووو دیدم مدیر عین جت رفت حیاط پشتی رفیقامم از این سمت دیگه عین گله گوسفند ساندویچ به دست میدویدن باز مدیر دید نمیرسه به اونا برگشت از جلو شون دربیا باز اونا فرار کردن اخر به یکی از بچه های مدرسه گفت برو معاونا رو صدا کن  همشم داد میزد فقط اگه بگیرمتون 

اخرم یکی از این ور رفت و یکی از اون ور بچه هارو اون وسط غافلگیر کردن 

حالا منم روی صندلی با دیدن این صحنه از خنده ریسه میرفتم  همشونو بردن دفتر اخرم نامردا اسم مارو هم گفتن

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
فکر کردم ناخوناتون رو چک میکنند ببینند بلنده یا نه؟!! مثه زمان ما... دوره آخرالزمان شده.

بله پارسال که نهم بودم به اینکه ابرو هامو اصلاح کردم گیر دادن امسال هم به ناخن و رنگ موهام گیر دادن

اینا آدم نمیشن خواهر منتظر نباش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

جرم رفتن با هم به دستشویی خیلی بیشتر از ناخن هستش 😂😂😂خدا بهتون رحم کرده

آره بخدا😂😭

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سلام خانومم من خانم عُقدِیان هستم ناظم مدرستون فردا با والدین بیا دخترم😂

خانوم غلللللط کردم😂😭

دختر من ۱ماه نبودم این همه تایپک پر ریزون چیهمیشناسیم؟

به خدا اگه بدونی توی این یکماه چه کارایی کردم😂

آره فداتشم مگه میشه نشناسم

وای یاد دوران افتضاح مدرسه افتادم چقدر سخت بود😂😂

خوش به حالت که تمومش کردی

وای ما ابتدایی بودیمدو تا از بچه ها که خواهر بودن برای مراسم داداششون سبیل برداشته بودن رفتن دستشویی ...

الهیییییی بگردممم چه تجربه تلخی بوده توی اون سن کم

ما سال اخر دبیرستان زنگ زدیم ساندویچ و پیتزا سفارش دادیم پیک بیارهبعد مدرسمون ساختمون وسط بود و یه ح ...

وااااایییی🤣🤣چه وضعی بودهههه

یادمه یه سال نتونستم روپوش بگیرم و روپوش سال قبل که اونم واسه سال قبلترش بود پوشیدم و تنگ و یه کم کوتاه وای من هر روز دم دفتر و باز خواست میشدم که این چیه و من میگفتم تا رفتم بخرم تموم کرده بودن😂 خدا خیر بده مامان یکی از سال بالاتری ها واسه سال قبل بچه شو ۶ورد داد به من