2777
2789
عنوان

عذاب وجدان واس کار نکرده

157 بازدید | 19 پست

برا خودمم این حرف مسخرس، ولی واقعا بخاطر خیانتی ک تو خواب دیدم عذاب وجدان دارم

اولین بارم نیس

تا الان چندین بار خواب خیانت دیدم

دیشب هم با استادم بودم😞

وای صبح ک پا شدم از خجالت داشتم میمردم

کسی نمیدونه تعبیرش چیه؟

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂

😑😑😑😑

خیلی حس بدیه

صبح پاشودم لبامو شستم

صورتمو صابون زدم

عح عح

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
تعبیر ندارن خواب شیطانی دیگه بیخیالش شو فکر نکن

امروزم با اون استاد کلاس دارم😑

ممکنه برا هرکسی پیش بیاد تو که مقصر نیستی،خوابه دیگه

میدونم ولی عذاب وجدان دارم واس چیزایی ک دیدیم تو خواب

وا

والا

عوارض خوندن تاپیکای خیانته 

اخه تو این تاپیکا مردا ب زنا خیانت کردن

تو خواب من تو مهمونی ای ک شوهرم هم بود داشتم...😭😭😭

میدونم ولی عذاب وجدان دارم واس چیزایی ک دیدیم تو خواب

بهشون فکر نکن

منم قبلا برام پیش اومده،بدون اینکه اصلا به اون فرد 1% فکر کرده باشم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
😑😑😑😑 خیلی حس بدیه صبح پاشودم لبامو شستم صورتمو صابون زدم عح عح

منم چندبار همچین چیزی دیدم.دیدم بااینکه شوهردارم ولی نامزد شدم با یکی..هردو روهم دوس داشتم..ازخواب پاشدم خجالت کشیدم ازخودم😁

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم