2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستم 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

عی خدا 

یه دوس دیگه هم دارم کرمانشاخی میگه خیلی خوش مزس 

گفتم بگو چجوریه

میگه همیشه از بیرون میخریم😧😧😧

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خیلی شنیدم که خوشمزس یه بار خودم درست کردم بدمزه بود.تاحالا بیرونم نخوردم.دوست دارم یه بار امتحان کن ...

نخود رو 24 ساعت بخيسون و هر چند ساعت يكبار آبش و عوض كن و آب خنك بريز, بعد همراه با پياز و سير و كمي خمير توي نون باگت دو مرتبه چرخ كن , ادويه و فلفل و نمك بزن با قالب مخصوص قالب بزن و سرخ كن اگه يه كمي بكينگ پودر هم بزني پف مي كنه امتحان كن عاليه فقط موقع سرخ كردن حواست باشه نسوزه

کلم پلو شیرااااااازی 

دلم رفت

شما با برنج سفید درست میکنید؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره عزیزم 

کلمشو با گوشت و پیاز سرخ میکنی ادویه میزنی و قاطی برنج میکنی؟

خیلی شنیدم که خوشمزس یه بار خودم درست کردم بدمزه بود.تاحالا بیرونم نخوردم.دوست دارم یه بار امتحان کن ...

اشپزي با سايو(مهتاب):
طرز تهيه فلافل
حدود يك ليوان و نيم نخود رو خيس ميكنيم  حدودا دو روز خيس بخوره
بعد دو باز چرخش ميكنيم همراهش يه پياز بزرگ هم چرخ ميكنيم يه دونه سيب زميني بزرگ رو هم كه اب پز كرديم رنده ريز ميزنيم بع مواد قبلي اضافه ميكنيم. حدود سه قاشق پودر ادويه سوخاري و چهار تا پنج قاشق ارد سوخاري اضافه ميكنيم نمك و زردچوبه و فلفل قرمز زيره تخم گشنيز اسياب شده هم اضافه ميكنيم و مواد رو خوب ورز ميديم اندازه نصف فنجون كوچيك هم اب به مواد اضافه ميكنيم يكم هم جعفري ريز شده به مواد اضافه ميكنيم
قالب فلافل رو از مواد پر ميكنيم و توي روغن داغ ميندازيم فلافل ها رو تا سرخ بشن
بايد تو روغن شناور باشن
با اين روش فلافل پوك و سوخاري ميشه
و طعمش فوق العاده اس
نوش جان

من با این دستور درست کردم عالی میشه فقط باید حتما تو روغن شناور باشه 😊😊😊

اینم فلافل خودم پز😋

اينُ اگه دستورش و هم بدي مطمينم نمي تونم درستش كنم

من فقط عید رفتم ارومیه خوردم

حتما تبریز و ارومیه رفتی امتحانش کن عالیه