2777
2789

نه چون همسرمو با عقل انتخاب کردم راضی بودم به رضای خدا... میدونستم انتخابی که خدا برام در نظر داره عالیه و همونم شد توکل بر خودش کردم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناراحت بودم خیلی

همونی که میخواستم بود

منتهی قبل عقد اونقدر عذاب روحی دیدم از سمت مادرش پشیمون بودم مث چی....

به خاطر آبروی خانواده م جلو اون همه مهمون بله دادم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

سرتو بیار ✋

حالا بگو‌ چرا مجبوری کسیو که نمیخوای انتخاب کنی ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یه تردید تو صدام بود که بعدها دختر خواهر شوهرم که کوچولو بود با دیدن فیلم بهم گفتش یعنی بچه هم فهمید 

کلا ازدواج یه هندوانه 🍉 سر بسته هستش و پیشونی بلند داشتن مهمه که اون رو خدا باید بده

سرتو بیار ✋حالا بگو‌ چرا مجبوری کسیو که نمیخوای انتخاب کنی ؟

من فردا برام میخواستن بیان خواستگاری بعد ۲ سال نه گفتن شرطایی که فقط برای از سر باز کردن خودم بود جلوش گذاشته بودم انجام داد اما دیدم ناراحتم دیدم نمیتونم ذوقی ندارم اصن دیدم نمیتونم برای مثال تو جمع دوستام ببرمش خجالت میکشم امروز زیر همه چی زدم و بابام زنگ زد بهشون گف

قبلش خواستگار داشتی ؟

آره زیاد

تا دلت بخواد 

ولی من ازدواج سنتی رو قبول نداشتم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من فردا برام میخواستن بیان خواستگاری بعد ۲ سال نه گفتن شرطایی که فقط برای از سر باز کردن خودم بود جل ...

سنتی هستن ؟

خودتون آشنایی ندارید ؟

تردیدت برای چی بود؟

با وجود اینکه فامیل  دوربودیم ولی عموهام خیلی مخالفت کردن و میخواستن پدرم رو نظرش رو برگردانند که تو اون شرایط کلی باهاشون بحث کردم 

اون موقع همش فکر میکردم خدا بخیر کنه عاقبت  من رو  وگرنه اینها میگن ما که گفتیم