2777
2789
عنوان

اخه این حرفه به زن حامله میزنن

360 بازدید | 17 پست

من باردارم و عموم فوت شد

خب طبیعتا فشار روحی بهم وارد شد

خالم امروز اره حالا ببینیم بچه تو عصبی و بداخلاق میشه یا افسرده وگوشه نشین انقدر که تو سرش حرص خوردی

تهش هم گفت اره بابات داداشش رو که از دست داد به اندازه کافی داغون شد کاش لااقل بچه تو براش بمونه

گفتم خاله یعنی چی مگه قراره بچم نمونه

انقد عصبی شدم که

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ادم نفهمی😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چقد بیشعور چرا اینقد زور بهش وارد شده🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من جات بودم پامو میکردم تو دهنش ،زنیکه نفرت انگیز

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

منم تو بارداری برادرم فوت شد و من داغون شدم خیلی ها میگفتن بچت عصبی میشه و..

و این حرف ها غم منو هزار برابر میکرد 

حتی الآنم کوچک ترین شیطنتی بکنه میگن عصبی شده بچه از بس سرش گریه کردی در صورتی ک بچم طبیعیه واقعا 

اما من شیرمو ندادم بهش دلم می‌سوخت وقتی اشک چشمم می‌ریخت رو صورت قشنگش و در نهایت سینمو ول کرد 

خدا برای کسی غم نیاره

منم تو بارداری برادرم فوت شد و من داغون شدم خیلی ها میگفتن بچت عصبی میشه و..و این حرف ها غم منو هزار ...

واقعا درک نمی کنن ادم خودش ناراحته واسه داغ عزیزش 

تازه میگه یا عصبی میشه یا افسرده

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افکار منفی چرا تو خودت الان دامن میزنی ریلکس کن افکار منفی تو بنداز دور 

اون کوچولو از همه بهتر شرایط می‌فهمه پس الان تاپیک ببند آرامش تو هم بهم نزن 

امیدوارم سالم و سلامت بغلش بگیری 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر