2777
2789
عنوان

كي با زايمان طبيعي مخالفه؟

766 بازدید | 97 پست

سلام دوستان

من تا الان تصميم گرفته بودم طبيعي زايمان كنم. چون خيلي ها تشويق مي كنن و ميگن از سزارين بهتره. اما اين اواخر چيزايي شنيدم كه ترسيدم. يعني خيلي ها معتقد هستن معايبش كم نيست. ميخواستم بدونم كي با زايمان طبيعي مخالفه و چرا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظرسنجی به هیچ جا نمی رسه به جز اینکه اونهایی که سزارین کردن می آن به طبیعی ها و روش انتخابی اشون توهین می کنن! واقعا مزخرفترین بحث نی نی سایت همینه

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)

هر زایمانی سختی خودشو داره...بعضیا از طبیعی خاطره بد دارن بعضیا از سزارین...من تصمیم دارم سزارین کنم چون از نظر روحی نمیتونم قبول کنم حالت زایمان طبیعی رو...اینکه پاهامو بدم بالا مدام بیان دستکاری کنن ببینن در چه وضعه و ...

من تجربه ندارم.هرکی میدونه بگه ماهم استفاده کنیم.شنیدم زایمان طبیعی هم برش میزنن و بخیه میزنن.خب این دیگه چه فرقی کرد همون دردو با سزارین تحمل میکنیم عوضش جر نمیخوریم

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین