2777
2789
عنوان

تنها موندن و تشنج

157 بازدید | 21 پست

من از ۱۳سالگی مشکل تشنج پیدا کردم و خیلی بی دلیل گاهی تشنج میکنم الان ی دختر ۱۵ماهه دارم شوهرم تو هفته۳شب شب کار هست من مجبورم برم خونه مادرم 

الان خانوادگی همشون مریض شدن میترسم بریم بچم مریض شه از طرفی میترسم تنها بمونم چون این تشنج موقعه خواب یا بعد بیدار شدن اتفاق می افته خیلی میترسم کمکم کنید 

میشه دقیقا توصیف کنی وقتی تشنج میکنی چه حالی پیدا میکنی و چه جوریه و چه حسی دارین؟ 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دقیقا توصیف کنی وقتی تشنج میکنی چه حالی پیدا میکنی و چه جوریه و چه حسی دارین؟

اولش بی قراری و حالت های مرگ بعدش پرش دست و پا بعدشم اختیار نداری از خودت تا تایمش تموم شه و بعدشم ب شدت سر درد و حالت تهوع حس میکنی داری میمیری توصیفش برام درد ناکه میشع برا سلامتیم ی حمد بخونی 

به این خاطر پرسیدم چون پسرم از یک سال و نیمگی تا الان که پنج ماه گذشته دو دفعه تشنج کرده 

خیلی دلم میسوزه براش طفلکم نمیتونه حرف بزنه وگرنه ازش میپرسیدم سختش میشه یا چیزی متوجه نمیشه؟ 😔

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

اولش بی قراری و حالت های مرگ بعدش پرش دست و پا بعدشم اختیار نداری از خودت تا تایمش تموم شه و بعدشم ب ...

امیدوارم خداوند به شما، پسرم و همه بیماران سلامتی بده ♥️حلالم کن ناراحتت کردم🙏🏻چشم حتما از ته قلبم💙

اولش بی قراری و حالت های مرگ بعدش پرش دست و پا بعدشم اختیار نداری از خودت تا تایمش تموم شه و بعدشم ب ...

خدا تمام مریضها از جمله شمارو شفا بده بحق پنج تن.عزیزم فک کنم قبلش متوجه بشی ک میخوای دچار تشنج شی،سریع از بچت دور شو و تو یجایی ک تو خطر نباشی مث پای گاز جایی ک لبه تیزی چیزی باشه دوری کن وقتی حمله تموم شه خودت ب هوش میای دیگ

داروی پسرم لوبل 100 mشربته

دکتر جعفر نصیری براش نوشت 

خیلی داروی خوبیه 

داروی پسرم لوبل 100 mشربتهدکتر جعفر نصیری براش نوشت خیلی داروی خوبیه

تو اصفهانه 

ولی بزرگسالانم ویزیت میکنه 

برید پیشش خیلی تحقیق کردم همه تعریفشو میکنن انشاءالله خدا بهتون سلامتی بده❤️

به این خاطر پرسیدم چون پسرم از یک سال و نیمگی تا الان که پنج ماه گذشته دو دفعه تشنج کرده خیلی دلم می ...

چرا تشنج کرده ببین میمیری بعد زنده میشی در این حد 

خدا کمک اون و من کنه

خدا تمام مریضها از جمله شمارو شفا بده بحق پنج تن.عزیزم فک کنم قبلش متوجه بشی ک میخوای دچار تشنج شی،س ...

این بچه بدبخت رو چکار کنم همش گریه کنه من خودم تا کسی بهم شربتی چیزی نده متوجه نمیشم ی بار تو دستشویی بودم تموم دستشویی غرق خون شده بود

تو اصفهانه ولی بزرگسالانم ویزیت میکنه برید پیشش خیلی تحقیق کردم همه تعریفشو میکنن انشاءالله خدا بهتو ...

من پیش عباس تفاخری میرم تهران لاموژین و کنولوزپام میخورم