2777
2789
عنوان

مقدار مصرف قرص فولیک اسید

2952 بازدید | 15 پست

سلام 

دیروز تو پاسخ یکی از تاپیکها خوندم که مصرف بیش از اندازه قرص فولیک اسید موجب میشه بچه اوتیسم بگیره(البته نه صد در صد) 

خودمم رفتم تو اینترنت سرچ کردم دیدم درسته، حالا سوالم اینه مصرف زیاد دوران بارداری یا قبل از بارداری؟

من الان بیشتر از سه ماهه مصرف می کنم و هنوز باردار نشدم، ینی دیگه مصرف نکنم یا برم پیش دکتر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی که من خوندم از اوتیسم جلوگیری میکنه،،،برعکس داری میگیا،،،،،من از وقتی ۱۸سالم بود تا ۲۷سالگیم خوردم،بچمم سالمه خداروشکر،،،شما اسید فولیک ۱باید بخوری ر اینکه دیگه خیلی کم خون باشی بهت اسید فولیک ۵بدن،تازه بعد از بارداری هم تا هفته ۱۶یا اسید فولیک میدن یا یدوفولیک،از شکاف کام و اوتیسم جلوگیری میکنه،اینو مطمئنم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
تا اونجایی که من خوندم از اوتیسم جلوگیری میکنه،،،برعکس داری میگیا،،،،،من از وقتی ۱۸سالم بود تا ۲۷سال ...

خدا خیرت بده😍😍😍

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐