2777
2789

سلام دوستان کسی بوده با وجود دو تا شیاف در روز هنوزم لکه بینی داشته باشه لکه بینی قهوه ای دارم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

تا جایی که من میدونم لکه قهوه ای خطری نداره فقط قرمز و صورتی باید پیگیری بشه. چون خودمم لک قهوه ای داشتم دکترم گفت مشکلی نیست البته زیاد نبود

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا جایی که من میدونم لکه قهوه ای خطری نداره فقط قرمز و صورتی باید پیگیری بشه. چون خودمم لک قهوه ای د ...

برا منم زیاد نیست دو روزی یه بار میبینم ولی تموم نمیشه که بگم تموم شد و خیالم راحت بشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نگران نباش خوب استراحت کن، رابطه نداشته باش چیزای قاعده آورم نخور. خواهر من تا ۴، ۵ ماهگی لکه بینی د ...

به سلامتی مبارک باشه

برا منم زیاد نیست دو روزی یه بار میبینم ولی تموم نمیشه که بگم تموم شد و خیالم راحت بشه

منم دقیقا مثل شما بودم ماه دوم و سوم 

دو روزی یک بار ...استراحت کردم به هیچ عنوان کار سنگین انجام ندادم بعد از یک ماه تمام شد 

منم دقیقا مثل شما بودم ماه دوم و سوم دو روزی یک بار ...استراحت کردم به هیچ عنوان کار سنگین انجام ندا ...

خیلی نگرانم سابقه سقط داشتم البته اون قلبش تشکیل نشد حالا خدا رو شکر قلب تشکیل شده 

درد هم دارم یه وقتایی

قربونت عزیزم. انشاا... بچتو بعد یه زایمان راحت سالم بغل بگیری

مممنونم دعا کنید برام

الان دیگه فکر میکنم داخل ۹ هفته باشم

نگران نباش عزیزم استراحت کن و مراقب باش انشاالله تا یک  ماه دیگه به طور کلی رفع میشه

من خونریزی شدید داشتم داشتم در حد نوار بهداشتی هماتوم داشتم از ۹هفته شروع شد به مدت ۲۳روز هر روز دوتا شیاف میذاشتم در آخر هم ۵بار آمپول پروژسترون ۵۰ تزریق کردم تا خوب شد

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
نگران نباش عزیزم استراحت کن و مراقب باش انشاالله تا یک ماه دیگه به طور کلی رفع میشهمن خونریزی شدید ...

الهی شکر

برای منم دعا کن لطفا

نگران نباش عزیزم استراحت کن و مراقب باش انشاالله تا یک ماه دیگه به طور کلی رفع میشهمن خونریزی شدید ...

الهی شکر

برای منم دعا کن لطفا