2777
2789
عنوان

اونایی که پروتئین یا کراتین کردن یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
از چند روز بعدش شروع شد ریزش موهام

به نظرت‌ن اورش تا دوماه دیگه میره ؟دوست داره زود بره اصلا مف سرم از نرمی چرب نیشه همش خارش دارم دیروز رفتم حمام ولی بازم همش خارش دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد تا کی ادامه داشت؟یعنی چه جوری بود فقط وقتی برس میکشیدید میریخت یا در حالت عادی هم میریخت

کلا میریخت

موقع شونه زدن که دیگه افتضاح بود

تا ۵،۶ ماه همین بود

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
به نظرت‌ن اورش تا دوماه دیگه میره ؟دوست داره زود بره اصلا مف سرم از نرمی چرب نیشه همش خارش دارم دیرو ...

واسه ۵ ،۶ ماه طول کشید

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
یانی بعد ۶ ماه ریزشش قطع شد دوباره موهاتون که بلند شد اوکی شد؟؟این حالت چربی اینه خوب شد؟؟اون حالت ه ...

بله همش رفت

بله همش رفت

خوب خدا روشکر منم دیگه منتظرم میمونم تمام بشه این کوفتی ببخش مزاحمت شدم 

راستی ببین من الان حمام بودم حدودا ده تا تار مو تو حمام ریخت ۲۰ تا هم مپقع سشوار 

همیشه بد حمام همینقدر میریزه 

نمیدونم به این میگن ریزش یا نه 

البته در حالت عادی که برس میکشم شاید هفت و هست دونه تارمو بریزه 

مال سما این بود یا از این بیشتر  

خوب خدا روشکر منم دیگه منتظرم میمونم تمام بشه این کوفتی ببخش مزاحمت شدم راستی ببین من الان حمام بودم ...

مال من به قدری زیاد بود که بعد سشوارم دستمو خیس میکردم میکشیدم رو فرش که موها جمع بشه

مال من به قدری زیاد بود که بعد سشوارم دستمو خیس میکردم میکشیدم رو فرش که موها جمع بشه

یعنی دستتونو میکشیدید رو فرش موی زیاد می اومد تو دستتون؟بعد تو حمامم زید میریخت؟؟یا فقط با برس و سشوار؟

یعنی دستتونو میکشیدید رو فرش موی زیاد می اومد تو دستتون؟بعد تو حمامم زید میریخت؟؟یا فقط با برس و سشو ...

هممممممه جای خونه موهای من بود

تمام موهام ریخت