2777
2789

من الان نزدیک به یه ماه میشه که انجام دادم 

اوایل موهام اینقدر نرم نوبد نزدیک دو ماه که موهام نرم شده 

اصلا چسبیده به هم سبک شده و کم حجم 

بعد فرق سرم انگار مشخصتر شده 

نمیدونم همش توهم ریزش مو دارم 

یه ماه دارم موهامو چک میکنم ریزششو 

میبینم بعد برس نهایت شش یا هفت موی از ریشه با فولیکول با برس میریزه وگرنه بقیه همه موهای انتها موم هستش در حالت عادی هم ریزش ندارم که همینجوری بریزه 

فقط بعد حمام بیشتر میریزه وقتی سشوار میکشم 

نگرانم یعنی مواهم ریخته و نفهمیدم چرا فرق سرم یه جوری شده چرا کم حجم شده پس؟؟؟این عکس موهامه بعد سشوار و برس کشیدم البته تاسبم دوباره شونه کردم این مال کل روزه که حمام رفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شتید موقع پروتئین یا کراتین تراپی با برس محکم می شن کنده شده که البته برای همه کنده میشه 

حجم موهات یه مقدار کم شده

کلا این کارا آسیب می رسونه به موهامون من که منتظرم کلا پروتئین کراتینم بره تموم شه دیگه رنگ هم نمی ذارم موهای مشکی و سفیدمو دوس دارم 🥰

ن من پروتئین کردم دو س ماههشامپو و ماسک گلکسی میزنم سشوارم میکشماصلن از شامپو معمولی دیگه استفاده نک ...

یعنی سشوار میکشید برس میکشید اصلا نمیریزه؟مگه میشه 

شاید ۵ شیش دونه بریزه ...هر روز سرمو میشورمچربه ..بخواد دوس روز نشورم ریزش میگیره

اره من دو سه روز یه بار میشورم شاید به خاطر همین بیشتر میریزه مال شما کم حجم نشده منم سه ماه انجام دادم

اره من دو سه روز یه بار میشورم شاید به خاطر همین بیشتر میریزه مال شما کم حجم نشده منم سه ماه انجام د ...

ن خوبه واس من

بله بخاطر همینه موهاتون میریزه

البته ب شامپو ماسک هم بستگی دارع

واس من گلکسی ۱ تومنی خریدمش  ...بزنی تو نت میاد ست هست

چربی دور موهاتون گرفته ریزش پیدا میکنه 

هر روز بشور

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

شاید ۵ شیش دونه بریزه ...هر روز سرمو میشورمچربه ..بخواد دوس روز نشورم ریزش میگیره

شما موتون رنگ و لایت یا رنگ نیست؟

اخه من موی کات شده انتهای مو هم دارم به خاطر رنگ و لایت منم ۷ یا ۸ دونه تار مو از ریشه میفته وگرنه بیشتر موی کاتی هستش

ن خوبه واس منبله بخاطر همینه موهاتون میریزهالبته ب شامپو ماسک هم بستگی دارعواس من گلکسی ۱ تومنی خرید ...

یعنی اصلا اخساس سبکی و کم حجمی ندارید؟همه میگم عادیه مال هم همینطوریه

شما موتون رنگ و لایت یا رنگ نیست؟اخه من موی کات شده انتهای مو هم دارم به خاطر رنگ و لایت منم ۷ یا ۸ ...

ن من بعد عمل بینی و کاشت ابروم (طی ۴ سال )

ریزش مو شدید داشتم رفته رفته بهتر شدم کلن ۵ سالی رنگ نکردم..مرتب کوتاه کردم چون میگفتن کوتاه کنی خوبه

رو شونمه ..خلاصه وقتی دیدم ریزشم کم شده ب پیشنهاد یکی از دوستان گفت پروتیین کن واس موت خوبه..کردم

خوب بود واسم ..خانم آرایشگر گفت ک چربی باعث میشه ریزش بگیری مرتب بشور ...منم الان تو این۳ ماه هر روز میشورم سشوار میکشم..ناگفته نماند موهام چربه زیاد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲