شاید توقعمخیلییییی بالاست ولی وقتی اطرافیانم ومیبنم چندنفر از اشناهام دوستای نزدیکم همه دوران مجردی بشدتتتت زیاد دوست پسر داشتن ببین یکی دوتا نه خونه میرفتن یکی از دوستام روزی با ی نفر دوست بودبرا پول بگیره میرفت خونهدهاشوندحتی پیر مرد من تنها کشی بودم ک همیشه ب دوستام میگفتم دوست دارم اولین کسی کباهاش ارتباط بگیرم همسرم باشه و اینا حتی تلفنی با کسی حرف نزدم ببینهمه دوستامازدواجکردن باهمدرارتباطیمخیلیییییییی خوبن همسراشونخیلییییییی خوبن مهربون خوش اخلاق عاشق ی سره استوری میذارن براهمسراشون ازددور نیست قشنگدر جریانم ولی من از لحظه ای ک ازدواج کردم بدبختتتتت کردم خودم صب همش میگفتمخدایا میشه جدا بشم چی میشد جراتش داشتم چی میشد خسته شدم کماوردمدواقعا حسمیکنم جونی ندارم نفس ندارم حالم خوب نیست انقدر با همه چیش جنگیدم دیشب رفتم سمتش میگه ای بابا چقدر میچسبی دنبال چی گفتم یکم محبت انقدرررر جیغ وداد کرد چ توقعی داری من خر دیگ برات چیکار کنم دیگسکوت کردم نمیدونمچرا انقدر گاومچراانقدر بیشعورم چرا انقدر احمق خرممممممم چرا چرااااا هی میرم سمتش هی گدایی محبت میکنم چرا نمیتونم مثل اون بشم میدونم دیگ دوستش ندارم فقط ادممهرطلبیم دلم محبت میخواد خب از کسی محبت بگیرم چیکار کنم منم بتونم براخودم زندگی کنم مثل ی هم خونه حرف نزنم باهاش شوخی نکنم سمتش نرم چیکار کنم
نگید روانشناس نگید دکتر نمیتونم برم
جدا همنمیتونم بشم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یمدت خیلیییی افتضااااااح شده خیلییییی افتضاحححح شده اصلا قابل تحمل نیست من دهن باز میکنم بگمسلامشروع ب دعوا میکنه بخدااینقپر دیگ افتضاح نبود
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
مشکلتون با مشاور چیه واقعا؟ اینهمه مشاور آنلاین تو اسنپ هست در کنارشششش دوره های انرژی زنانه و اینا هم شرکت کن رو خودت کار کن تو یوتوب و اینستا ویدیو هاشون پره
اینکه چشم آدم دنبال زندگی دیگران باشه و به زن شوهر دار برچسب خراب بودن بزنی حسادته عزیز من.
به شخصه دیدم آدمایی که بیشتر از من دوست پسر داشتن هزار برابر خوشبخت تر شدن ولی علتش خراب بودنشون نیست ! تجربه است. دمشونم گرم جسارت داشتن. چطوره آقایون آشنا میشن هزار تا غلژ دیگه ام روش میکنن، ما نشیم ؟