2777
2789
عنوان

ماشین نزدیک بود زیرم کنه

184 بازدید | 13 پست

داشتم از خط عابر رد میشدم چراغ هم قرمز بود یهو یه ماشین به سرعت تمام پیچید و گاز داد به سمت من 

یعنی مغز من در ثانیه یه واکنش عجیب داد بلند ترین پرش عمرم انجام دادم و قشنگ طرف از پشت کمرم رد شد

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکررررر سالمییییی یه صدقه ای چیزی بده 

بعضیا انگار سر ننشونو میبرن 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

خداروشکررررر سالمییییی یه صدقه ای چیزی بده بعضیا انگار سر ننشونو میبرن

اره دادم 

بعد پشیمونم الان چرا طرف نکشیدم پایین ننه شو مورد عنایت قرار بدم

اونجا تاپیکو قفل کرد اینجا جوابت رو میدم 

درست و غلطش به کنار اینکه توهین می‌کنه  چی؟ به چه حقی این الفاظ رو به من نسبت داده  و توهین می‌کنه درضمن برای قضاوت کردن باید به کل حرفهایی که دو طرف زدن  منصفانه و بدون تعصب نگاه کنی وگرنه به اشتباه میوفتین و  دچار گناه تهمت و قضاوت اشتباه  میشی

اونجا تاپیکو قفل کرد اینجا جوابت رو میدم درست و غلطش به کنار اینکه توهین می‌کنه چی؟ به چه حقی این ا ...

عزیزم تو خودت اسکرین شات یه طرفه دادی 

پس منم گذاشتم پای اینکه اون کاربر درست گفته 

بی احترامی هم تو پستاش ندیدم

عزیزم تو خودت اسکرین شات یه طرفه دادی پس منم گذاشتم پای اینکه اون کاربر درست گفته بی احترامی هم تو پ ...

خوب عزیزم  تو یه تاپیک دیگه بود بعدشم مگه آدم مجبوره جاییو که ندیده واصل ماجرا خبر نداره رو  قضاوت کنه