2777
2789

تو رشدشون هم تاثیر گذاشت؟

بچم تب داشت تبش نمیومد پایین

رو‌چهل ونیم بود وهی بیشتر میشد 

دارو تاثیر نداشت زیاد

یسال وپنج ماهشه

دکتر نوشت ، مجبور شدم بزنم تا تبش بیاد پایین

ولی میگن تاشش ماه تو بدن میمونه ورشد بچه رو متوقف میکنه ، درسته؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم عزیزم من نشنیدم حالا تب بچه بهتر شد الان حالش چطوره ؟

اره خیلی خیلی بهترشد

چند روز وحشتناک تب داشت

ولی میگن امپولش خوب نیست رشد بچه رو ممکنه متوقف کنه

البته چاره ای نداشتم

نه عزیزم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد. من توی بچگی دخترم خیلی دگزا بهش دادم بخاطر مشکلات تنفسی و خداراشکر رشدش مشکلی نداشت. تازه دگزا بدتر از بتامتازون هست.

همون تب خطرناک تر هست خدایی نکرده امپول نمیزدی تشنج میکرد که عواقب بسیار بدی داره. انشالله همیشه سالم و سلامت باشه

دیگه بهتر از تشنج بود پسر منم چندین بار دگزا و بتامتازون زده

موافقم منم برای همین زدم..چند روز تب داشت خیلی داغ بود شبا بیشتر میشد تبش ، نمیتونست بخوابه هر نیم ساعت بیدارمیشد گریه میکرد

چندسالشه

اره خیلی خیلی بهترشدچند روز وحشتناک تب داشتولی میگن امپولش خوب نیست رشد بچه رو ممکنه متوقف کنهالبته ...

شما بهترین کارو کردی نگران نباش استرسم نداشته باش بچه رشد خودشو داره فقط تقویتش کن مراقبم باش دیگه تب نکنه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

نه مشکلی پیش نمیاره منم برا پسرم تو یک سالگی زدم 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
نه عزیزم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد. من توی بچگی دخترم خیلی دگزا بهش دادم بخاطر مشکلات تنفسی و خدارا ...

خدارو‌شکر عزیزم

همچنین عزیزم💞💞💞

موافقم چاره ای نداشتم