2777
2789

میخام عشقشو از قلبم بیرون کنم کاری کنم اون شدید وابستم شه چیکار کنم

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعوا سر چی بود؟

سر یه شوخی منم تلافی کردم...

چون خیلی ب دلم اومده بود

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

عزیزم از سر عصبانیت تصمیم نگیر 

سچ

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اصلا وابستگی خوب نیست گلم همون بهتر نیست وقتی وابسته بشه خودت اذیتی شوهر من به خیلی وابسته س نمیزاره جایی برم با خودش باید برم بدون من جایی نمی‌خوابه اولا فکر میکردم به من شک داره وقتی دیدم رفتارش و بدون من غذا نمیخوره نمی‌خوابه وقتی خریدی جایی میرم بی قرارع میگه من میام اذیت میشم مرد نباید زیاد اینطوری باشه 

سر یه شوخی منم تلافی کردم...چون خیلی ب دلم اومده بود

الان تایپیکات دیدم،وقتی عقدی،بجای این جملات،عشقش بیرون کنم،اونو وابسته کنم،و...یا منطقی ورفتار درست داشته باشید،یا اگه واقعا مشکلتون ریشه ای هست وقراره از الان عشقشون بیرون کنی،خب رو انتخابت بیشتر فکر کن تا زیر یه سقف نرفتید