2777
2789

بچه ها من بخاطر این قضیه های جنایی ک خوندم کلا با همسایه ها سلام علیک نمیکنم که نخان ارتباط برقرار کنن مثلا از خیابون رد میشم میبینم شوم تو خیابون سلام نمیکنم و نگاه نمیکنم اما اونا بد نگاه میکنن فکر میکنن من مغرورم که مهم نیست فکر کنن حالا عصری داشتم میومدم با بچه هام خونه دیدم زن همسایه  چند خونه آنطرف ترو پسرش اومدن در خونه که پسرم تو مدرسه پسرانه اینجا کسی ندارم میخاد بیاد خونتون منم شوهرم خونه بود فک کردم بچه تنها میاد گفتم اشکال نداره بیاد بازی کنه پسرش کلاس اول پسر من کلاس سوم بعد دیدم خودش هم اومد داخل خونه  گفت پسرم تنها می‌ترسه به من وابسته است منم با اینکه خونه مرتب نبود گفتم اشکال ندارد بفرما

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بعد خونمون ویلایی شوهرم پتو پهن کرد تو حیاط نشست که ما راحت باشیم خلاصه نشستیم حرف زد راجب چیزای معمولی که کسی رو ندارم و تازه اومدم اینجا پسره پرسش چطوره و اینا پسرش و پسر منم تو اتاق بازی میکردن که پسرش به خودش جیش کرد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جن کدوم؟

چی

بعد خاستم خجالت نکشه گفتم اشکال ندارخ حتما استرس گرفته و به پلاستیک و یا شلوار از پسرم دادم بهش لباسشو عوض کرد  بعد همسایه شروع کرد به اینکه اره شوهرم خیلی مارو میزنه

داستان های جِنایی یعنی قتل و تجاوز

یه لحظه گفتم شاید اشتباه کنم اخه یکی‌تاپیک جن زد منم رفتم در راهرو پایینو ببند در باز شد رفتم شوهرمو بیدار کردم اون ببنده نگو‌باد بوده

روناک رونی معلومه چی تاپیک زدی؟ در مورد چی‌هست؟ خودت میگی جنایی که خوندم

میگم بخاطر این قضیه ها جنایی ک این چند سال بودن از همسایه و ارتباطات وحشت دارم

داستان های جِنایی یعنی قتل و تجاوز

مثل اون خانواده که همسایمون بخاطر طلا همه رو به قتل رسوند