بچه ها من بخاطر این قضیه های جنایی ک خوندم کلا با همسایه ها سلام علیک نمیکنم که نخان ارتباط برقرار کنن مثلا از خیابون رد میشم میبینم شوم تو خیابون سلام نمیکنم و نگاه نمیکنم اما اونا بد نگاه میکنن فکر میکنن من مغرورم که مهم نیست فکر کنن حالا عصری داشتم میومدم با بچه هام خونه دیدم زن همسایه چند خونه آنطرف ترو پسرش اومدن در خونه که پسرم تو مدرسه پسرانه اینجا کسی ندارم میخاد بیاد خونتون منم شوهرم خونه بود فک کردم بچه تنها میاد گفتم اشکال نداره بیاد بازی کنه پسرش کلاس اول پسر من کلاس سوم بعد دیدم خودش هم اومد داخل خونه گفت پسرم تنها میترسه به من وابسته است منم با اینکه خونه مرتب نبود گفتم اشکال ندارد بفرما
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
تو همینجا دختره تاپیک زده بود خواهر۳ ساله و مادرش رو الکی توی پارک یه مرد و پسرش کتک زدن و حمله کردن ...
اره منم از این چیزا وحشت دارم دیگه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ن همین ک شروع کرده ب ناله و ندارم و غیبت بعدم ی چیزی برداشته رفته مظلوم نمیایی کرده شوهرشم ک آدم درس ...
منم تعجب کردم که چرا با احساس من بازی میکنه
ببین اینجور ادما خیلی پروان مطمعن باش از این ب بعد هی میاد با همین روش ازت وسیله میخواد رسما بیچاره ...
وای