2777
2789

شاغل هم بشی میشی مثل من و مغزت میترکه 

من الان منتظرم شوهرم ی کار خوب جور شه براش که استعفا بدم

۴ ساله شاغلم، حالم بده از زندگی کارمندی

مغزم ترکید از بس مردم و اداره رفتن رو مغزم و باهاشون سر وکله زدم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون دوست داری برات دعا میکنم شاغل بشی ولی این احساست درونیه رو اعتماد به نفست کار کن و خودتو سرگرم ک ...

حرفتون بی‌نهایت آرومم کرد

اما وقتی می‌بینم تماااااام دوستام و فامیلامون شاغلن و به جایگاه خوبی رسیدن و فقط من بیکار و بی عاری از خودم خجالت می‌کشم

کارمند ی اداره دولتی نمیتونم عنوان شغلیمو بگم چون خیلی ساله اینجام و ممکنه شناخته بشم😅

عزمزمه اشتباه نکن بمون سر کارت

همه الان له له می زنن برن یا دولتی کار کنن و یا کارمند بشن

حرفتون بی‌نهایت آرومم کرداما وقتی می‌بینم تماااااام دوستام و فامیلامون شاغلن و به جایگاه خوبی رسیدن ...

عزیزم اولا ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.. مهم رضایت درونی و حال خوبه.. که شاید اون ادم های شاغل اطرافت ندارن این حال خوب رو ..

ارزش آدم ها به شغل شون نیست ، به شخصیت و اخلاق و رفتارشونه 

چرا ارزشمند بودن رو در شاغل بودن می بینی آخه؟

اطراف من اکثر خانمها خانه دار هستن نمیدونم چجوریه اطراف شما همه شاغلن😂

۴تا زندایی دارم همه خانه دارررر ، ۵ تا عمه دارم فقط یکیشون شاغل 

فقط صنوبر🌹

ولی حتما روزها رو برای خودت مشغول باش🥰 .. مثلا خیاطی یاد بگیر یا اگر بلدی انجام بده ، بافتنی ، نقاشی ، کتاب خوندن ، فیلم و سریال ببین ، غذاهای جدید تجربه کن و درست کن ، ترشی و شوری درست کن ، ورزش کن ، خرید کن ،میتونی تو دوره های انلاین شرکت کنی مثلا دوره زبان و..

من اگر جای شما باشم از وقتی که تو خونه دارم نهایت استفاده میکنم و حسابی به مهارت خودم اضافه میکنم😁و حتما اول انگلیسی ام رو قوی میکنم بعد میرم سراغ زبان های دیگه و کارهای دیگه ...

فقط صنوبر🌹

کاملا میفهمم چی میگی 

خونه موندن آدم رو کلافه میکنه 

ولی از طرفی کارمندی با این اوضاع بی عدالتی بعد یه مدت واقعا فرسوده ات میکنه ، درسته پول در میاری ولی هیچوقت انرژی نداری ، هیچوقت تایم آزاد نداری کارهایی که قبلا ازش لذت میبردی رو انجام بدی ، مثل یه رباتی میشی که برای منافع دیگران حداقل ۱۲ ساعت از روز شو مشغول کاره و این مسئله باعث میشه مدام روزشماری کنی آخر هفته بشه و نری سرکار ، در واقع برای گذر عمرت انگار داری روزشماری میکنی . 

ولی باز بستگی به اولویت های خودت داره ، ولی اکثرا این نوع سبک زندگی فرسودگی میاره .

عزیزم اولا ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.. مهم رضایت درونی و حال خوبه.. که شاید او ...

ولی من احساس میکنم الان خانمای شاغل بیشتر دیده میشن قدیم خانم خونه دار یه احترامی داشت اما حالا نه

مدرسه دخترم فرم ثبت نام قسمت مشخصات مادر شغل میخواستن وقتی نوشتم خانه دار خیلی‌ناراحت شدم احساس کردم با خانمای قدیم که سنشون بالاس با مامان خودم هیچ تفاوتی ندارم تو این قرن و برهه زمانی شاغلی پرستیژ بالایی داره به نظرم

عزمزمه اشتباه نکن بمون سر کارتهمه الان له له می زنن برن یا دولتی کار کنن و یا کارمند بشن

گلم اولش قشنگه وقتی مثل سوهان روحتو،مغزتو بتراشن

دلت‌میخواد فرار کنی

من الان باردارم، انقد گند میزنن تو اعصابم و استرس میدن ک حد نداره از صبح هر مسئولی زنگ میزنه ی دستور میده و منتظره کارشو سریع انجام بدی و اماری که کار چند روزه رو تو ی ساعت بهش بدی یا خیلی لطف کنه تا اخر تایم اداری بهت وقت بده

تهشم اعتراض کنی میگه خب میگی چی کنم احتیاجش داریم 

یا توبیخ میشی

روزانه حدود ۴ نفر زنگ میزنن امار میخوان

مراجعه کننده ها هم هستن

کارای خودتم هستن ک باید بری بازدید و بازرسی

هرماه میان پایش کارت و پسخوراند برات مینویسن و اگر کمبودی باشه کاملا شخصیتتو زیر سوال میبرن

کلی زیر اب زنی و .....

هر ماه استرس میندازن ب جونت بازدید معاونت استان داریم و امکان داره بیان سراغت و باید همه چیت اماده باشه

هر فصل هر آن ممکنه قرعه پایش وزارت بخوره به اسمت و به چوخ بری😂😂😂🙁من متنفرم از تمام این استرسا

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
ولی من احساس میکنم الان خانمای شاغل بیشتر دیده میشن قدیم خانم خونه دار یه احترامی داشت اما حالا نهمد ...

اینکه جامعه الان بیشتر به شغل بیرون از خونه بها می‌ده، دلیل نمی‌شه که نقش مادری و خانه‌داری کم‌ارزش باشه. این فقط یه تغییر فرهنگیه، نه یک ارزش‌گذاری واقعی. خیلی از زن‌های شاغل هم آرزو دارن بتونن وقت بیشتری با بچه‌هاشون بگذرونن، و استراحت کنن ..شما کاملا اشتباه فکر میکنید عزیزم. من با نظرتون موافق نیستم . اگر احساس خوبی نسبت به خانه دار بودن ندارید علت اش اینه که خانه دار بودن محدود به اشپزی و کار روزمره می بینید .. خب فعال باش . و توی خونه زبان انگلیسی بخون ، خیاطی یاد بگیر و انجام بده .. بافتنی ..

تو خونه کلی میشه مهارت یاد گرفت

الانم که همه کلاس ها انلاین شده و کلی مهارت رایگان توی نت هست

خاله من ۳۲ سالشه و ۱۰ساله ازدواج کرده و خانه داره

تو این ۱۰سال من هیچوقت ندیدم که بیکار باشه . میوه ارایی و درست کردن انواع ژله و کیک و دسر رو یاد گرفته، شینیون و بافت خودش از نت یاد گرفته ..زبان انگلیسی کامل یاد گرفته الان داره عربی میخونه .. همیشه کتاب میخونه و....

خیلی هم خوشحاله و حس خوب داره

فقط صنوبر🌹

اینکه جامعه الان بیشتر به شغل بیرون از خونه بها می‌ده، دلیل نمی‌شه که نقش مادری و خانه‌داری کم‌ارزش ...

بله حق با شماست

من همش مینالم و غصه میخورم به هیچ کاریم نمیرسم از خانوادم دورم همیشه گله دارم از خودم ناراضیم خدا بهم سلامتی داده استعداد داده اما استفاده نکردم