الان یکی میگه من خودمو در حدی نمیبینم به ادیسون توهین کنم و ما نباید قضاوت کنیم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
بیشتر زرنگ بود به جای اینکه خودش سختی بکنه دزدی میکرد پولشو میگرفت به سرای هم گیرش نیومد حالا الان که مرده چه فرقی به حالش داره ما چی فکر میکنیم درموردش،؟
هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ....
اره دقیقا..خیلی مرموز و خفته..همیشه تو صحبتاش خودشو از بقیه انسان ها جدا میدونست..مثلا یه جا میگه خدای شما انسانها اونجور که فکر میکنید نیست خدا یه انرژی بی نهایته ..
واای یاد زندگی پس از زندگی افتادم که آقاهه میگفت برام ادیسون را مثال زدند که خدمت بزرگی انجام داده و برق و لامپ را به دنیا عرضه داشته جاش تو بهشت بوده😶😑
اتفاقا امروز با مامانم پشت ادیسون و انیشتین غیبت میکردیم خخخخ آدمای بیخودی بودن الکی ازشون بت ساختن
کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچهها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادیام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزهاش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربههام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین