2777
2789
عنوان

تسخیرقاسم**نهمین روایت ترسناک**

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 124 پست
چون من تجربه هم دارم این داستان جزییات زیادی داره که همه از روی حقیقت انگار نوشته شده ،طرز نگاه قاسم ...

مطمئن باش حقیقته، معتبره

خواهش میکنم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من خوابم برد نصفشو الان خوندم کاش روزا هم میزاشتی

شبا حال میده  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خب من که شبا بخاطر تنها بودنم نمیتونم بخونم ولی روزا دنبال میکنم داستاناتو...جالبن 

افررین کارخوبی میکنی... ادم زیاد ازاین چیزا بخونه ، اونا کم کم خودشونو بهت نزدیک میکنن خصوصا اینکه شب هم باشه .... خخخخ ولی من میخوام بچه هارو اذیت کنم فقط شبا میذارم   

خوب ی پارت شب بزار   یه پارت دیگه‌روز خیلس حال میده

باورکن وقت نمیکنم . خصوصا اینکه وقتی بچه میخوابه شوهرم میگه توهم بخواب و ناراحت میشه پای گوشی باشم . دیگه فقط شبا قبل خواب اجازه دارم یکمقدار با گوشی ور برم و دیرتر بخوابم  

استارتر فکر کردی بگی نیان نمیان ؟

نه میان خوبم میان گزارشم برات میزنن تاپیکتم میترکونن ناناسی ها 😀

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به همزاد معتقدین ؟ بنده دارم 😁 و به وجودش افتخار میکنم 

بله معتقدیم ... خب خاطراتی که ازش داری رو بگو  

استارتر فکر کردی بگی نیان نمیان ؟ نه میان خوبم میان گزارشم برات میزنن تاپیکتم میترکونن ناناسی ها 😀

خدا این نسل عقده ای رو از زمین برداره ... الهی امین