2821
2789
عنوان

بهش گفتم برام ایفون بخر

266 بازدید | 35 پست

وضع مالیمون خوب نیست نامزدم داره می‌ره سفر رفته وام گرفته بره مکه ۸۰ تومن ماهی ۳ تومن قسط بده پول نداریم جهیزیه نگرفتم طلا ندارم ناقصه 

گوشی خواست برام بگیره قسطی دلم سوخت گفتم نمیخواد بخاطر گوشی من بری زیر قسط الان بهش گفتم چطور قسط سفر تو رو من تو زندگیم بدم برو برام آیفون بخر حیف من که درکت کردم بعد بهش گفتم منم اون زمان ک داری میری مکه دارم میرم با تور شمال پول اونم بزم برام 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بانمک بودی 

ولی خب حرف ته دلت رو خوبه بهش زدی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آفرین خوب و منطقی حرف زدی 

بمو‌ن رو حقت

زنی که خرج داره ارج داره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اره خسته شدم چرا من درک کنم اون تنهایی بره سفر

حق با توإ همه جوره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

آفرین خوب و منطقی حرف ردی بم‌ن رو حقتزنی که خرج داره ارج داره

شاید باور نکنی قایمکی رفته نوشته این الان زیارته

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
2825
2823
2791
2779
2792