2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

595 بازدید | 37 پست

سلام خانما .. هفته پیش ایودی گذاشتم دکتر گفت تا دوهفته نزدیکی نداشت باش .‌. همسرم زیر بار نرفت و من یبار نزدیکی داشتم حالا اتفاقی میفته ؟ ممکنه باردار شم یا آیودی خراب بشه یا تکون بخورع؟ تروخدا سرزنشم نکنید خودم نخواستم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی گذاشتم، نگفت تا ۲ هفته نداشته باش

حالا من چیکار کنم .. ممکنه ایودیم خراب بشه با تکون بخوره ؟ هیچ تحربه ای ندارم نمیدونم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
چقدر نفهمه شوهرتبه پزشک اطلاع بده

فردا نوبت گرفتم

حالا من چیکار کنم .. ممکنه ایودیم خراب بشه با تکون بخوره ؟ هیچ تحربه ای ندارم نمیدونم

نه تکون میخوره نه خراب میشه فقط میگن این مدت رو صبر کنی تا ببینن بهت افتاده یا نه

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

من تا ده روز نداشتم نه اگه خشن نبوده هیچی نمیشه

حالا چن وقته گذاشتید؟ تا حالا شده تکون بخوره؟ببخشید میپرسم با رابطه خشن ممکنه تکون بخوره؟

انشالله که خشن نبوده

نه خشن نبود .. میترسید آروم بود

نه چیزی نمیشهنگران نباشنمیدونم چرا دکتره چنین حرفی زده

اهان ینی میشه بعد از گذاشتنش هم رابطه داشت ؟