2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 37 پست
نه نترس هیچی نمیشه فقط تا دو ماه کار جا بجایی انجام نده کار سنگین منظورمه من از همون روز داشتم هیچی ...

واقعا .. دیوونه شدم ینی میشه رابطه داشته باشم؟ الان یه هفته اس واقعا همسرم دیوونم کرده

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
واقعا .. دیوونه شدم ینی میشه رابطه داشته باشم؟ الان یه هفته اس واقعا همسرم دیوونم کرده

اره بابا امشب از دیوونگی درش بیار 😉😂 زودتر تاپیک میزدی  راهنماییت میکردم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا امشب از دیوونگی درش بیار 😉😂 زودتر تاپیک میزدی راهنماییت میکردم

💔😂😩

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
چرا نشه

چون دکترم گقت نداشته باشی

من صبح گذاشتم ۷ سال پیش فردا شب دیوونه شدیم

الان ۷ ساله ک ایودی داری؟ تا حالا شده تکون بخوره ؟ یا رابطه خشن داشته باشی مشکل پیش اومده؟

الان ۷ ساله ک ایودی داری؟ تا حالا شده تکون بخوره ؟ یا رابطه خشن داشته باشی مشکل پیش اومده؟

نه هیچیش نمیشه تا حالا دکتر هم نبردم نگاه کنه تازه ماما گذاشته بود برام خیلی وارده تو کارش ۳۰ ساله مطب داره گفت خیلی مطمعنه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن