2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 37 پست
میشه بهم بگی چطور گذاشتی ؟درد داشت یا ن؟من همسرم مداوم میگه برو بذار و من وحشت شدید دارم

نه درد نداشت فقط بعداز گذاشتن ک از جام بلند شدم یه درد درحد پریود شدید داشتم .. بعد از ۲۴ ساعت اون دردم تموم شد 

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج ماهه نه تکون نخورده بله احتمال. داره با رابطه خشن تکون بخوره

چه مارکی گذاشتی .. من کاپرتی ۳۸۰ گذاشتم .. تازه بعد از گذاشتن فهمیدم چه مارکیه .. حالا هی میترسم میگم خوب نباشه و فلان نشه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
اصولا رابطه خشن ممنوعه ولی یه چکاب برو

میرم فردا

اخه میگن تو پریودی باید بذاری دیگه درست؟

اره سه روز بعد پزیودم رفتم 

من حس میکنم تو پریودی درد بیشتردر حد معاینه اس؟یا بیشتر؟

ببین تو پریودی چون دهانه رحم بازه .. گذاشتن ایودی راختتره ‌. نه برای من درد چندانی نداشت درحدی یه گرفتگی بود ک بازم من چشامو بسته بودم منتظر درد شدید بودم ک دکتر گفت تموم شد .. در کل خودم خیلی میترسیدم ولی اونطور نبود .. شایدم ب کار خود  دکتر بستگی داشته باشه

آیودی چیه....روش طبیعی جلوگیری کن

نمیشد ..نمیتونستیم

هیچ مشکلی پیش نمیاد، نگران نباش

ممنونم 🥹خدا کنه 

حالا من چیکار کنم .. ممکنه ایودیم خراب بشه با تکون بخوره ؟ هیچ تحربه ای ندارم نمیدونم

نه نترس هیچی نمیشه فقط تا دو ماه کار جا بجایی انجام نده کار سنگین منظورمه  من از همون روز داشتم هیچی نشد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن