2777
2789

طبیعی یا سزارین؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای سزارین قطعابه کسی نیازه

ولی برای طبیعی اگه همسرتون کمی کمکتون میکنه نه نیازنیست البته بازم شرایط هرکس فرق میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خ سختهمثلا میخوای بری سرویسیه کاور یه دستمالیه پد

نه می‌دونم سخته می‌خوام ببینم کار بچه میتونم خودم بکنم مامانم فوت شده دلمم نمی‌خواد مادر شوهرم بیاد می‌دونم افسردگی میگیرم با وجودش 

فکر کنم طبیعی باشم

شنیدم طبیعی میتونی خودت از پسش بربیای

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

برای سزارین قطعابه کسی نیازهولی برای طبیعی اگه همسرتون کمی کمکتون میکنه نه نیازنیست البته بازم شرایط ...

مثلا پوشک و اینا خودم میتونم عوض کنم براش ؟ اونم بی تجربه باشه ادم؟

نه می‌دونم سخته می‌خوام ببینم کار بچه میتونم خودم بکنم مامانم فوت شده دلمم نمی‌خواد مادر شوهرم بیاد ...

ای وای

منم تقریبا شرایطم سخت بود

خواستم پرستار بگیرم

یعنی دوروز اومد ق از بچه

پشیمونم کرد 

شنیدم طبیعی میتونی خودت از پسش بربیای

خیلی تو فکرمه اصلا بهش نگم زایمان کردم برم بیمارستان خودم بیام امروز اولین تجربه کنارش بودن داشتم اصلا نمیتونم تحملش کنم 

نه می‌دونم سخته می‌خوام ببینم کار بچه میتونم خودم بکنم مامانم فوت شده دلمم نمی‌خواد مادر شوهرم بیاد ...

حداقل دو سه روز یه پرستار بگیر

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

نه نمیشه.تنها نرور که خار میشی.برا سرویسحرکتلباس کردن به تن بچه.حتما به یکی نیاز داری.خل نشی تنها بر ...

تو بیمارستان زن داداشم میاد تو خونه این مادرشورهم میخواد بیاد گفته ۱۰ روز میام امروز تجربه مهمونی کنارش داشتم و اصلا نتونستم تحمل کنم کنارش بودن کنترل گر بودنش خیلی اذیت شدم