2777
2789
خیلی تو فکرمه اصلا بهش نگم زایمان کردم برم بیمارستان خودم بیام امروز اولین تجربه کنارش بودن داشتم اص ...

بیمارستان کمکی لازمه بزار مادرشوهرت باهات بیاد.میدونم سخته ولی تحمل کن.

تنهایی واقعا سخته

ادم خودش درد داره و با اون وجود نگه داری از یه طفل کوچولو خیلی سخته 

خواهر نداری یا دختر خاله یا دوست صمیمی ؟؟

کسی که باهاش احساس نزدیکی داشته باشی

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من هر ۳تا بچم و از اول خودم جمع و جور کردم.کسی کمکم نکرده.دوتا سزارین ی طبیعی.ولی از من بهت نصی ...

من کسیو ندارم اما مادرشوهرم میگه میام و دوست ندارم هم نوع رفتارش با بچه هم من خیلی خیلی خیلی حساسم 😅 احساس میکنم نتونم تحملش کنم

مثلا پوشک و اینا خودم میتونم عوض کنم براش ؟ اونم بی تجربه باشه ادم؟

آره چراکه نه من که دختریازده ساله بودم الان۲۲سالمه انجام میدادم خیلی برای بچه های خواهرم شماکه دیگه مادری

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ای وایمنم تقریبا شرایطم سخت بودخواستم پرستار بگیرمیعنی دوروز اومد ق از بچهپشیمونم کرد

ای خدا چقدر سخته شرایط 🥺من خیلی امروز رو تصمیمم دو دل شدم کاش یچیزیش بشه نیاد 

من کسیو ندارم اما مادرشوهرم میگه میام و دوست ندارم هم نوع رفتارش با بچه هم من خیلی خیلی خیلی حساسم � ...

خودتواصلادرگیراینجورچیزانکن

اصرارم نکن بزاراگه خواست بیادکمکت به هرحال تجربه اوناازشماخیلی بیشتره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مادر شوهرت رو کنسل کن.همش نق میزنه.رو مخه.خواهرتمادرتیا دوستت رو اکی کن

خواهر ندارم مادر فوت شده 

دوستمم بلد نیست ولی گفت من میام 

نمیتونه پوشک عوض کنه یا این چیزا خودم باید پاشم 

امشب کلا یهو کنسل شد 

در حد دو سه روز میتونم زن داداشم بگم بیاد

خوبه همش بستگی به خودت داره

فقط به خودت خیلی برس نبایدازخودت غافل بشی

شیرموزوخرما کاچی آب گوشت و.....حتمازیادبخور

تنهایی واقعا سختهادم خودش درد داره و با اون وجود نگه داری از یه طفل کوچولو خیلی سخته خواهر نداری یا ...

وای من خیلی حرص میخورم کاش اصلا هیچ وقت ازدواج نمی‌کردم با این خاندان😂 یعنی از زندگی داغونم کردن