ادم خودش درد داره و با اون وجود نگه داری از یه طفل کوچولو خیلی سخته
خواهر نداری یا دختر خاله یا دوست صمیمی ؟؟
کسی که باهاش احساس نزدیکی داشته باشی
فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مثلا پوشک و اینا خودم میتونم عوض کنم براش ؟ اونم بی تجربه باشه ادم؟
آره چراکه نه من که دختریازده ساله بودم الان۲۲سالمه انجام میدادم خیلی برای بچه های خواهرم شماکه دیگه مادری
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
من کسیو ندارم اما مادرشوهرم میگه میام و دوست ندارم هم نوع رفتارش با بچه هم من خیلی خیلی خیلی حساسم � ...
خودتواصلادرگیراینجورچیزانکن
اصرارم نکن بزاراگه خواست بیادکمکت به هرحال تجربه اوناازشماخیلی بیشتره
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!