2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاین لطفا😔

1236 بازدید | 83 پست

راه دور سرکاره ۲۴ روز اصلا پیشم نیس

خانواده شوهرمم جوری نیستن که شبارو بخوام خونشون بخوابم اگ یه شب پیششون بودم صدبار کنایه میزنن

چند روز پیش رفتم خونه بابام اینا ۱۰ روز موندم 

الان اومدم خونمونم ۴ روز گفتم فردا برم 

شوهرم هزار حرف بهم زد

که احترام مادرمو نداری شبا پیشش نمیخوابی 

از اول ازدواجمون همش بخاطر خانوادش تو روم وایساد

گفتم یا من یا خانوادت 

گفت خانوادمو هیچ وقت ول نمیکنم

اینقد گریه کردم چشام خونه😔

بابا به کی بگم بفهمه تو خونه تنهایی دق مرگ میشم نه جایی میرم نه کسیو دارم باید ۲۴ ساعتی نگاه درو دیوار کنم

میگ برو پیش مادرم حوصلت سر نره 

میگم خب چیزی نمیگه باهاشم حرف میزنی محل نمیده  و همش کارش کنایس.

میگ دوس داری بری ولگردی

درصورتی ک من خونه بابامم ک میرم بخدا همش تو خونم جایی نمیرم اخه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب چرا برگشتی همون میموندی پیشه خانواده ت حق داری چرا تنها بمونی خونه آخه بگو راحت نیستم خونه ی مادر ...

صد هزار بار اندازه موها سرم بهش گفتم 

نمیفهمه میگ مادرم و مادرم و مادرم‌..

خب خیلی اروم و با حوصله بهش همینارو بگو‌.

بگو که من اومدم تو زندگیت. تنهام نزار منو.اگه میشه منم ببر پیش خودت همونجا که کار میکنی.بهش بگو تو فکر تغییر باشه.بگو دلخوشیت اونه .

خب خیلی اروم و با حوصله بهش همینارو بگو‌.بگو که من اومدم تو زندگیت. تنهام نزار منو.اگه میشه منم ببر ...

اصلا نمیخواد بفهمه

پشت گوشی اینقدر گریه کردم صدام گرفت

اصلا محل نداد و گفت احترام خانوادمو نداری چونکه نمیرم پیشش بخوابم چون تنها نمیمونم خونه

میگ بشین خونه دق کنی من بیام مرخصی

بگو راحت نیستم برم خیلی نگران منی من و ببر شهر محل کارت یا کارت و عوض کن که انقدر تنها نمونم.طلبکار باش ازش چرا انقدر کوتاه میای؟!

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اصلا نمیخواد بفهمهپشت گوشی اینقدر گریه کردم صدام گرفتاصلا محل نداد و گفت احترام خانوادمو نداری چونکه ...

از ناراحتیشه.من میفهممش.

حالا یه دوشب پیش مادرش برو.

وقتی اومدش بهش بگو سختته.بگو من با تو ازدواج کردم.تورو شبا تنها نزاره.بگو نگرانشی.نگران زندگیتی

بگو راحت نیستم برم خیلی نگران منی من و ببر شهر محل کارت یا کارت و عوض کن که انقدر تنها نمونم.طلبکار ...

اینقدر گفتم و گفتم و گفتم مغزم سوت کشید

بعدم گفتم میرم خونه بابام تکلیفم مشخص شه

گفت برو اصلا عین خیالشم نبود

اینقدر گفتم و گفتم و گفتم مغزم سوت کشیدبعدم گفتم میرم خونه بابام تکلیفم مشخص شهگفت برو اصلا عین خیال ...

توام حرفاشو به کتفت بگیر پول بگیر ازش و خوش باش با خانوادت.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

حرف بدی زدی یا من یا خانواده ت ؟ خودت بودی کدوم رو انتخاب میکردی!

وقتی صدبار تو روم وایساد گفت خانوادم اولویتمه

یه تار موشونو جات نمیدم

وقتی میگ برادرام زندگیمن بین رابطه برادریمون دخالت نکن

بنظرت من چیم تو زندگی؟

همبسترشم؟

نباید بدونم مهمم یا نه همش مادرش مادرش مادرش

2825
2823
2791
2779
2792