2777
2789
تا ننه اشون زنده اس همینهبعد از مردن ننه اشون هم تا اخر عمر عزاداری میکننیعنی هیچ جوره امیدی نیس بهش ...

ننه جانشیناش رو می ذاره با خواهرشم مثل مادرش رفتار میکنه انگار مادرشه،ی روز خونه خواهرشه ی روز مادر  ۷ می یاد شامش رو  می خوره میره ره تا ۱۱ ۱۲ اونجاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننه جانشیناش رو می ذاره با خواهرشم مثل مادرش رفتار میکنه انگار مادرشه،ی روز خونه خواهرشه ی روز مادر ...

والا عزیز جان شما فقط با اسم ایشون انگار ازدواج کردی رسما با اوناست بود و نبودنش فرقی به حال شما نداره

چه زندگی های سر همین موضوع بچه ننه بودن مردها متلاشی شدهچ بچه های بی خانواده شدن

من بچه نمیاوردم اخریا همه میگفتن چرا بچه دا نمیشی من با سیلی صورتمو سرخ میکردم حتی خانوادم نمیدونستن تو چ باتلاقی دست و پا زدم ، اون لعنتی ی جو چر عجیبی بمال خانوادش بچد انگار من سرراهی بودم یا وجود نداشتم

انگارداری شوهر نکبت سابقمو تعریف میکنی

خوش ب حالت از دستش در رفتی ولی ب مسائل زناشویی که می رسه میگه باید برام کم نذاری هر چی میگم همون کارو بکن از خودم تنفرم ب خاطر زن بودنم که منو ب این کارا وادار میکنه

پیرمرده بنده خدا چندروز پیشا اومده بود خرید یدفعه انگار دلش پربود گفت حیف دخترا حیف 

مثل گل میمونن بزرگشون کنی بعد ی از خدا بیخبر مثلا بشه شوهرشون ولی درواقع بلای جونشون بشه 

انگار بنده خدا از دست داماداش ناراحت بود 

والا عزیز جان شما فقط با اسم ایشون انگار ازدواج کردی رسما با اوناست بود و نبودنش فرقی به حال شما ندا ...

همیشه همینو میگم میگم پولتو مال اونا محبتت مال اونا منم اینجا آشپز و نظافت چی و کالای جنسی ام میگه چرت نگو همه چی می خرم بر خونه،آشغال من چی میگم اون چی میگه

خوش ب حالت از دستش در رفتی ولی ب مسائل زناشویی که می رسه میگه باید برام کم نذاری هر چی میگم همون کار ...

اره منم همین بودم خودش گرم بود اسپری تاخیری هم میزد دیگه دوساعت ول کن من نبودنکبت 

شوهر بچه ننه و وابسته واقعا عذاب اوره...

اصلا زندگی ادم حریم خصوصی نداره انگار..استقلالی ندارن..اولویتشون مادر و خواهرشونه.‌.روح زن نابود میشه به مرور..خودم تجربشو کردم متاسفانه..