2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا هیچ کار نمیشه کرد تمام

دارم دق میکنم نمی دونم چ کار کنم هر راهی که بگن رفتم محبت کردن نوازش درست کردن بهترین غذا کم نذاشتن تو روابط زناشویی هر چقد از خانواده پدریش بدبی ببینه بیشتر طرفشون میره براشون همه کاری میکنه وام برمی داره میده ماشین می خرن وام بر می داره میده خونه بگیرن ازدواج کنن منم میگم نکن این کارا رو خودت بچه داری میگه مگه شماها رو گشنه می دارم تو خییلی بدی 😭

دارم دق میکنم نمی دونم چ کار کنم هر راهی که بگن رفتم محبت کردن نوازش درست کردن بهترین غذا کم نذاشتن ...

شوهر من که هرچی داشت دودستی میداد حتی ۳ سال بعد از عقد هی خونه اونا رو عوض میکرد بزرگتر میگرفت هیچ کاری برا زندگی ما نمیکرد 

اینا روزی وجود شما و بچه اس بی عقل نمیفهمه

میگه میوه می خرم غذا و پوشاک ن رو تامین میکنم ب بقیه اش کاری نداشته باش منم نداشته باشم اونا میدن ب قرآن دریغ از ی قرون کمک خودشم مدام اونجاست از بس حالیشون رو کرده دیسک شدید کمر داره ولی ول کنشون نیست کارگری خونه خواهرش رو کرده اسباب کشی برادر خواهر همه رو می کرد میگفتم نکن ترو خدا کمرت درد میکنه برو دکتر ببین چیه نمی رفت تا چند هفته پیش تو بازی فوتبال پاهاش درد میگیره و نمی تونست راه بره هم از جانش هم از مالش میگذره یک روانیه

نه خواهر خودم همه چیو دارم درست میکنم

چ جوری میشه درست کرد با خانودش چ جوری ان اونا چرا باید این جور کارا رو قبول کنن نمیگن زندگی خودته اموال خودته نده ب ما🥺

راهی نداره شوهرمنم همینطوره الان روز جمعه مادرش یه زنگ زد به خدا پرید دوتا پا قرض گرفت رفت ببینه چیکار داره فاصله مون نیم ساعته منم اینجا تنها گذاشت 

گناه من سادگی بود .