2777
2789

خیلی اخلاق ضایعی هست واقعا 

بسیار هم رایجه و تعداد این آدما اصلا کم نیست 

دور و بر من که فت و فراوونه

مثلا یکی سرمایه شو از دست میده یا بیمار میشه در ظاهر شاید یه تأسفی نشون بدن یا یه عیادتی بکنن اما ته دلشون میگن خوبش شد بذار بشینه سر جاش برای ما شاخ نشه! 

تازه یه عده شون انقدر اوضاع شون خیطه که همون تأسفم نشون نمیدن قشنگ تو روی طرف میگن

من در مورد افراد معلول این برخورد رو خیلی دیدم 

یه زمانی تو هیئت شطرنج بودم یه پسر نابینا اونجا بازیکن بود

چند بار شاهد بودم درحالیکه اون پسر گوشاش می‌شنید مادرا بهم میگفتن خدا رو شکر بچه ی ما سالمه اینجوری نیست! خوب شد بذار بچه هامون اینو ببینن قدر سلامتی شونو بدونن!!!! 

همدلی و نوع دوستی تو این زمونه و علی الخصوص تو منطقه ی خاورمیانه به چوخ رفته 

اوضاع روانی و رفتاری آدما خیلی وضعیت حادی گرفته. واقعا نمیدونم آخر عاقبت مون چی میشه 🥀

دورمن یکی هس ک خیلی سمیه

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من .منو شوهرم کتک می‌زد بعد میرفتم طبقه بالا تو خونه مادرشوعرم کامل لبخند میزد بهم ..البته مادرشوعرمم شیطانیه من بچم سقط شد اینقدر ذوق زده بود 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

وای چقد میتونن سنگدل باشن جلوی کسی نقصشو به روش بیارن خدا این ادمارو لعنت کنه انشالله

من فقط از بدبختی دو نفر خوشحال میشم چون خیلی در حقم ظلم کردن

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

من ی همکاری دارم خیلی تیکه میندازهزبونشم‌تلخهماه قبل میگفت حقوقش رو نریختن من خندیدم تو دلم گفتم حقت ...

میدونم چون ازش بدی دیدی اینطور گفتی 

ولی بخاطر شخصیت خودتم شده سعی کن خوشحال نشی

برو خداتو شکر کن یکی هست من اطرافم خیلی زیادن در واقع آدم نرمال در اقلیت هست

نه خداروشکر یکی هس ولی تر زده به اعتصاب و زندگی همه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خواهر شوهر من .منو شوهرم کتک می‌زد بعد میرفتم طبقه بالا تو خونه مادرشوعرم کامل لبخند میزد بهم ..البت ...

ببین من خیلی راجع به این افراد مطالعه و تفکر داشتم 

اونا حالشون خوب نیست نرمال نیستند نباید توقعی داشت

وای چقد میتونن سنگدل باشن جلوی کسی نقصشو به روش بیارن خدا این ادمارو لعنت کنه انشاللهمن فقط از بدبخت ...

تعداد این افراد خیلی داره زیاد میشه متأسفانه 

دنیا جای خوفناکی شده 

انشالله یا هدایت بشه یا از شرش نجات پیدا کنید

هدایت ک فعککککککک نکنم مگه شرش راحت شیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا منم گاهی خسته میشم از اینهمه آدم غیر نرمالی ک دورم هست

واقعا آدم خرافاتی نیستم و بد دل هم نیستم،ولی کارایی میکنن و رفتارهایی نشون میدن،که مجبورم کوچکترین کار یا دلخوشیم رو هم ازشون قائم کنم،ک مبادا سنگین بیاد ب چشمشون

و کوچکترین شکست رو هم همینطور،ک مبادا از شکستم شاد بشن

ازشون دیدم که اینجوری شدم

چی میشد اگه میشد بهتر کنار هم زندگی کنیم

واقعا منم گاهی خسته میشم از اینهمه آدم غیر نرمالی ک دورم هستواقعا آدم خرافاتی نیستم و بد دل هم نیستم ...

عزیزم متاسفانه برای راحت‌تر زندگی کردن تو این دنیا و خصوصا کشور ما، نباید صادق بود 

باید به قول شما قایم کرد و شفاف نبود 

اندکی هم بی خیالی و بی توقعی چاره سازه 

از کسی نباید توقع خوب بودن و خیرخواه بودن داشت