2777
2789
عنوان

سیسمونی بچه با هزینه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلي حمام واجب كالسكه واجب تخت كنار مادر واحب تخت و كمد بيخوده اسباب بازي و لباس مجلسي بيخوده فرش پ ...

عزیزم اگه کمد نخره پس وسایل بچه رو کجا بزاره.در مورد کالسکه هم باید دید زیاد بیرون میره یا نه منکه نخریدم و احتیاجم نشد

عزیزم اگه کمد نخره پس وسایل بچه رو کجا بزاره.در مورد کالسکه هم باید دید زیاد بیرون میره یا نه منکه ن ...

اره ولي براي يه پاساژ رفتن يا نونوايي يا مسافرت هم نيازه تا سه چهار سال اره كمدم هست

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
مرسی شیده مامانی اما میدونی برای کسی میپرسم که فعلا وضعیت خوبی ندارن حتی در حد همون 3تومن تخت وکالسک ...

عزیزم پرسیدم کدوم شهری ولی ج ندادی ولی اگه تهرانید اسلامشهر یه کارخونه سیسمونی فروشی بود شمارشو بدن هیلی ارزونتر ازبیرونه یه زیرانداز مشمایی که بیرون ده تومن بود اونجا میداد سه تومن البته ما سال ۹۵رفتیم واسه خالم سیسمونی خریدیم ولی شماره صاحبشو دارم 

شاید زندگیم یه فرمولی داره که ما نمیدونیم😊🙃🔣