2777
2789

صندلي حمام واجب كالسكه واجب تخت كنار مادر واحب تخت و كمد بيخوده اسباب بازي و لباس مجلسي بيخوده فرش پرده اينا همه مال پنج شش ساله جغجغه يه سيشه و يه پستونك اگه احيانا بازم شد داشته باشي ساك مادر و چند دست نوزادي و سرويس حوله و شامپو و پماد سوختگي با سه تومن ميشه خريد والله

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم کریر نخر من خریدم پشیمون شدم تخت هم نخر فعلا یه گهواره بخر میشه عصای دستت کمد هم یه تیکه دودر بخر یه ورش ویترین یه ورش کمد که هزینش کمتز بشه لباس هم از من به تو نصیحت زیاد نخر خیلی از لباسای پسر من قبل از اینکه بپوشه کوچیک شده بود بهش درحد نیاز فقط چند دست بخر سرهمی حتما بخر دوتا

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
صندلي حمام واجب كالسكه واجب تخت كنار مادر واحب تخت و كمد بيخوده اسباب بازي و لباس مجلسي بيخوده فرش پ ...

واقعا درست گفتی الان بعصی سیسمونی میدن مث جهاز انگار اون بچه را باید تا وقت ازدواح ساپورت کنن شده چشم و هم چشمی 

مرسی شیده مامانی اما میدونی برای کسی میپرسم که فعلا وضعیت خوبی ندارن حتی در حد همون 3تومن تخت وکالسکه که گرونه 

لباس چی بگیره چند دست چه مدلی خورده ریزای واجب چیا هستن میشه اینا رو با 500جمع کرد به نظرت

مرسی شیده مامانی اما میدونی برای کسی میپرسم که فعلا وضعیت خوبی ندارن حتی در حد همون 3تومن تخت وکالسک ...

اره عزیرم سرویس پلاستیک هفتاد اینا میشه کالسکه فعلا نخره یع گهوارع بخره اونم هفتاد ایناس نهایت صد تومن چند دست لباس و ساک و سرویس حمام و حوله و یه سرویس رختخواب اماده کع توش قنداق فرنگی هم داره عزیزم کدوم شهره این خانم من میتونم کمک ناچیزی بکنم اگه ناراحت نمیشه

وسايلي كه استفادشون فقط براي دو سه ماهه اوله نخر، مثل كرير يا ساك حمل

كالسكه و روروئك هم من رو سيسموني نخريدم ،كالسكه رو سه ماهه بود پسرم ديدم لازم دارم رفتم خويدم،روروئكم شش ماهگيش خريدم صندلي غذا هم نخريدم

لباس هم تا شش ماهگي براش خريدم چون هم براش كادو مياوردن و هم اينكه ممكنه بچه جثه اش ريز يا درشت باشه كه باعث ميشه يه سري لباسا دست نخورده بمونه

پوار بيني و دندوني و پستونكم نميخواد خيلي هزينه كني، يه پستونك بخر، يه دندوني

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
برا خودم نیس گلم طرف زایمان دومشه

من فكر براي خودتون ميخواي،زايمان دوم كه سيسموني نداره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

اره لباس دودس صفر ۳دس سایز۱ و یکی دودس هم ۳

دوتا کلاه یا روسری جوراب 

شیشه شیر پستونک فلاکس کودک

قنداق فرنگی اگه فصل سرده ،پتو دور پیچ نازک بالشت تشک .

کریر یا گهواره من بیشتر کریر استفاده کردم چون برا رفلاکس نوزادم خوبه و کوچیکع ،دستمال خشک کن مای بیبی،پماد سوختگی و شامپو و شامپو بدن یه لیف نرم ،حوله،

کیف دستمال مرطوب .

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧