2777
2789

بزار دختر منم چهارمه اومد لایکم کن کمکت کنم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که بلدی بیای نی نی سایت خب عکس رو بده چت جی پی تی یا هوش مصنوعی دیگه که برات حلش کنه

بخدا زدم راهشو بلد نبودم گیج شدم ازسردرددارم میمیرم

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

هر عددی که صورت ضرب یا تقسیم بهش شده مخرجم باید بشه و بر عکس 

مثلا اولی از سمت چپ صورت تقسیم به هفت شده شده یک و مخرجم باید تقسبم به هفت کنی میشه ۳

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بخدا زدم راهشو بلد نبودم گیج شدم ازسردرددارم میمیرم

راحته ، اعداد رو به صورت ضربدری بهم وصل کن ، اون دو تا عدد که بهم وصل هستند رو ضرب کن جواب شو تقسیم بر اون عددی که مونده بکنی جواب بدست میاد

راحته ، اعداد رو به صورت ضربدری بهم وصل کن ، اون دو تا عدد که بهم وصل هستند رو ضرب کن جواب شو تقسیم ...

خیرببینید الهی غم نارااحتی ومریضی نبینید الهی

هر عددی که صورت ضرب یا تقسیم بهش شده مخرجم باید بشه و بر عکس مثلا اولی از سمت چپ صورت تقسیم به هفت ش ...

خیرببینید الهی غم نارااحتی ومریضی نبینید الهی