2777
2789
عنوان

اوف كه چقد امروز من رو دور تند بودم و فردا مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 89 پست

جلو شوهرت همه چیز بیار بزار رومیز و رو سفره زودم بلند نکن دیگه خودش متوجه میشه ایراد از کیه.... یا رفت و امد نکنن یا وقتی میان آدم باشن نزار خستگی به تن میزبان بمونه کسی ک میاد ی هفته بمونه باید خیلی هوای میزبانو داشته باشه اخلاقی و کمک ن اخرش دهنشو کج کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلو شوهرت همه چیز بیار بزار رومیز و رو سفره زودم بلند نکن دیگه خودش متوجه میشه ایراد از کیه.... یا ر ...

بخدا همه جونم خستس 

دفعه قبل رو كه يادم مياد بخدا رفتم زير سرم 

اونم نه يه بار چند بار 

ميان اتيش ميندازنو ميرن 

نميدونم چشونه 

اونقد با ادب باهاشون رفتار ميكنم بهترين چيزارو از دهن خودمون ميزنم ميزارم جلوشون 

اخر شر ميندازنو ميرن

امشب با همسرت صحبت کن برای نحوه پذیرایی و چیزایی که میخوای بزاری به عنوان وعده اصلی و میان وعده

ميگه خودت بهتر ميدوني همه چي خوبه عاليه 

ولي وقتي اينا ميان هزار درجه فرق ميكنه 

البته شوهر من ازم دستو دلبازيه 

ناراحت ميشه مهمون خونش نخوره يا كم بخوره 

اينا اينو كردن نقطه ضعف 

جوري خودشونو ناراحت ميگيرنو ميرن تو قيافه كه نگم 

قصدمه اين دفعه 

ظرفا رو نبرم و نشورم تا شوهرم بياد ببينه

بخدا همه جونم خستس دفعه قبل رو كه يادم مياد بخدا رفتم زير سرم اونم نه يه بار چند بار ميان اتيش ميندا ...

خب رو نده ک هردم بیان..... من خوشم نمیاد نه میرم نه رو میدم راحتم بی رفت و امد شوهرمم دید چقدر بدردنخورن اونم مثل خودم شده فامیل برگ کدوم درخته

ميگه خودت بهتر ميدوني همه چي خوبه عاليه ولي وقتي اينا ميان هزار درجه فرق ميكنه البته شوهر من ازم دست ...

اره نزار به خواستشون برسن  اگه قبل اومدن شوهرت پذیرایی کردی ظرفها روجمع نکن اگه اونا جمع کردن باز بچین رو میز

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خب رو نده ک هردم بیان..... من خوشم نمیاد نه میرم نه رو میدم راحتم بی رفت و امد شوهرمم دید چقدر بدردن ...

كاش نيان 

از ته دل از خدا ميخوام هيچ وقت نيان خونم 

شوهرم نفهمه فكر ميكنه اينا خوبن 

هر سريم ميرن تا يه ماه حاشيه داريم بعد ميگه عجب ادمايين 

بعد روز از نو روزي از نو 

اخه زنگ ميزنن ما داريم مياييم 

چي بگيم خب واقعا

اره نزار به خواستشون برسن اگه قبل اومدن شوهرت پذیرایی کردی ظرفها روجمع نکن اگه اونا جمع کردن باز بچ ...

اره اين دفعه ميخوام همين كارو كنم 

راستش ميخوام از همون اول منم برم تو قيافه نكنه نيان ديگه شوهرم كه هست روي باز باشم 

ولي ميدونم كه ذاتم نميزاره اينطوري باشم

اره اين دفعه ميخوام همين كارو كنم راستش ميخوام از همون اول منم برم تو قيافه نكنه نيان ديگه شوهرم كه ...

دیگه وقتی ارزش احترامو ندارن مثل خودشون رفتار کن حداقل دلت نسوزه وقتی پشتت حاشیه درست کردن

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
والا من رفتو امد نميكنم اونا ميان شوهرم م خيلي هواشونو داره اينا ديگه …

چه شوهر زوری داری.

همه بار رو دوش خانوم خونس 

مرد باید اول هوای خانومشو داشته باشه ولی برعکسه انگار

این چه مهمونیه که هر سری میان شر میندازن😐

تازه شوهرتم‌ میره تو قیافه

كاش نيان از ته دل از خدا ميخوام هيچ وقت نيان خونم شوهرم نفهمه فكر ميكنه اينا خوبن هر سريم ميرن تا يه ...

بزن بیخیالی ارامشتو حفظ کن غذاهاتو آماده کن بگو این روزام میگذره ب خوودت سخت نگیر.... کار بنداز گردنشون ظرفی سالادی با خنده ردش کن... اگرم تیکه پروندن جواب بده ک بشه اخرین بارشون که میان

دیگه وقتی ارزش احترامو ندارن مثل خودشون رفتار کن حداقل دلت نسوزه وقتی پشتت حاشیه درست کردن

باور نميكني دفعه پيش كه اومدن 

من كلي چيز ميز يعني هرچي تو خونم بودو بهشون تعارف كردم 

همين كه شوهرم رسيد چنان خودشونو گرفتنو ناراحت نشون دادن 

خانمه گفت قندم افتاد 

شوهرم گفت مگه فلاني بهتون تعارف نزده چيزي نخورديد 

گفت نه من هنگ بودم

اره اين دفعه ميخوام همين كارو كنم راستش ميخوام از همون اول منم برم تو قيافه نكنه نيان ديگه شوهرم كه ...

این‌ چه مهمونیه که هم میزبان بره تو قیافه هم مهمان

زنگ میزنن جواب ندین مقصر شوهرته که جوابشونو میده 

چه شوهر زوری داری.همه بار رو دوش خانوم خونس مرد باید اول هوای خانومشو داشته باشه ولی برعکسه انگاراین ...

يعني از الان سر دردم 

نه بخاطر كار يا مهمون داري 

نه من از ته دل مايه ميزارم برا مهمون اما اينا عجيبن همه خستگي رو دوشم ميمونه 

تازه بچه كلاس اوليم دارم 

جالبه با بچه هم سر دعوا دارن اونقد سر به سرش ميزارن تا گريه كنه