2777
2789
عنوان

اوف كه چقد امروز من رو دور تند بودم و فردا مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 89 پست
احتمالا شما شوهرت ناراحته میشه که نمیتونی مثل عروسشون رفتار کنی وگرنه همبنکارو باهاشون میکردی،حالام ...

شوهر من مهموان نوازه 

با من سر دعوا ميگيره چرا تعارف نزدي بخورن چرا نيوردي تا صبح من بگم باز حرف خودشو ميزنه سر همين بحثمون ميشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطعا ميارم ولي فكر كن شوهرم در كه ميزنه مياد تو اين غشو ضعف ميكنه در اين حد اصلا مهلت نميده

شماهم همونجا بگو من که براتون اورده بودم  . بعدم بگو  لطفااگر  هر زمان چیزی خواستید بگید بیارم.  

اییششش لا خاک بره

هيچيشون نيست 

دفعه قبل خودم اينو بردم دكتر 

گفت رو سن شما خوبه 

اومد خونه جلو شوهرمو پسرش زد به اخو ناله دكتر گفته اينو نخور اونو نخور 

🫤🫤🫤🫤دقيقا اون چيزايي كه شام درست كرده بودم 

قورمه سبزي و ماكاروني 

گفتم زن دايي دكتر كه چيزي نگفت بدتر كرد زد خودشو به بيماري لاعلاج

مادرشوهرم اينجا نيست كه پسرش از خودشون پر رو تر البته ميدونه زندگيش تلخ ميشه اينارو با خودش نميبره خ ...

خیلی ام عالیییی

ایجور میگی هیشکی نیست اینام میان اونجا خب آدم خسته میشه بدتر ک ایرادگیرن. 

گوشیتو بزار رو ضبط صدا لااقل اینا دروغ میگن صداشون باشه همسرجان بفهمه دروغ نمیگی. 

درضمن غذا و خ راکی بزار باشه جلوشون جمع نکن ن ظرفا ن میوه و... 

هرکی هرچی گفت بگو بزار باشه بخورید برا خوردنه دیگه . سطل زباله هم بده همسرت ببره بندازه ک بفهمه پر میشه

شوهر من مهموان نوازه با من سر دعوا ميگيره چرا تعارف نزدي بخورن چرا نيوردي تا صبح من بگم باز حرف خودش ...

بهش بگو مگه منو نمیشناسی بگو زنه داره ادا میاد،بگو اگه خوب بودن بچه اش زیربارشون میرفت نه که بیان خونه ما

بهش بگو مگه منو نمیشناسی بگو زنه داره ادا میاد،بگو اگه خوب بودن بچه اش زیربارشون میرفت نه که بیان خو ...

ميدونه اينا كه ميان هزار درجه عوض ميشه 

بابا ميفهمه اوردم ولي نميدونم اخمو تخمش واسه چيه

ميدونه اينا كه ميان هزار درجه عوض ميشه بابا ميفهمه اوردم ولي نميدونم اخمو تخمش واسه چيه

ببین از آدمای حادو جنبلی نیستن،شاید خدای نکرده چیزی میریزن تو خونه ات که با همسرت دعوا میفتین

ميگه خودت بهتر ميدوني همه چي خوبه عاليه ولي وقتي اينا ميان هزار درجه فرق ميكنه البته شوهر من ازم دست ...

اره دقیقااا همین کار و بکن 

یا هرچی خوردین حتمااا برای همسرت داخل یک ظرف بزار 

وقتی اومد براش ببر 

بهش بگووو تو نبودی ما خوردیم عزیزم 

اینا رو هم برای تو گذاشتم 

هيچيشون نيست دفعه قبل خودم اينو بردم دكتر گفت رو سن شما خوبه اومد خونه جلو شوهرمو پسرش زد به اخو نال ...

وای چقدر سمی و بی شخصیتن

من‌اگه جات باشم هم این سری هم سری بعد اجازه نمیدم بیان 

دعوا میشه که بشه جنگ اول به از صلح اخر

خیلی بی زبونی اسی و معلومه شوهرت خیلی شر و سرزبون داره

همين حركتارو ميزنم

افرین گلم 

دیدی اخم و قهر و دعوا کرد شوهرت بگو دیگه قبول نمیکنم اینارو یا بگو میرم خونه ی مادرم اصلا بگو جوابشون میدم اینبار 

طرف میاد استفاده میکنه بشور و بپز و..‌ آخرش بی احترامی همسرت هم باهات بد برخورد میکنه حق داری 

اتفاقا اصل که غذاستمیوه و سالاد ک ادم خودش تو چندروز میخوره

بله درست 

ولی همسرم یکشنبه شب پرواز داره می‌ره سرکار تا دو سه هفته 

دیگه منو و یا بچه کوچیک ده کیلو انار یک بوته کامل موز و پنج شیش کیلو نارنگی که نمی‌توانیم بخوریم 

بارداری هم هستم هر چی ماه بارداریم میریم بالاتره دردسرا بیشتر میشه 

می‌خوام دعوت کنم بیان یکشنبه هم همسرم می‌ره سرکار دیگه استراحت میکنم 

دیگه همسرم نیس مامان و بابام نمیزارن تنهااا بمونم 

میرم خونه پدرم 

بله درست ولی همسرم یکشنبه شب پرواز داره می‌ره سرکار تا دو سه هفته دیگه منو و یا بچه کوچیک ده کیلو ان ...

بارداری و مهمون داری؟؟ حوصله داری بابا خیلی

موزارو شیرموز کنین بره بابا

بارداری و مهمون داری؟؟ حوصله داری بابا خیلیموزارو شیرموز کنین بره بابا

الان دعوت نکنم باید ماه بعدی که همسرم اومد دعوت کنم 

دیگه دعوت کنم راحت تره اذیت هم بشم بعدش میرم خونه پدرم استراحت میکنم