2777
2789

نمیدونم دیشب چ فعل و نفعالاتی تو ذهنم رخ داد که برا اینکه شب زود بخوابم اموکسی سیلین خوردم که مثلا خواب اوره بعد اینکه خمردم زدم گوگل ک گفت اصلا خوای اور نیست 😭😂

حالا این ب کنار از صبح ک بیدار شدم احساس سرما خوردگی دارم گلوم می خاره  و عطسه هم دارم 

یعنی ربطی داره واقعا؟

چ غلطی کردم خدایا😐😐

خواب اور نیست 

ی شربت هست برای سرماخوردگی اون خواب اوره اسمش یادم رفتههههه

اها دیفن هیدرامین

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت آنتی بیوتیک رو بدون تجویز پزشک نخور به شدت عوارض دارن چون دوره مصرف رو تکمیل نمیکنی باکتریا مقاوم میشن یبار مریض شی خیلی طول میکشه تا خوب شی. 

مایعات زیاد بخور. 

من حتی دکترم میرم به راحتی بهم آنتی بیوتیک نمیدن میگم هعی عفونت دلرم خلط دارم آنتی بیوتیک بده میگه لازم نیست فقط قرص سرماخوردگی میدن یا سرم میدن دماغمو شستشو بدم. 

دیفن هیدرامین شربت سرفه خیلی خواب آوره ولی باز اونم نخور بهترین راه اینه پیاده روی کنی خسته شی خوابت بگیره