2777
2789
عنوان

چجوربهشون بفهمونم خوشم نمیاد

768 بازدید | 64 پست

سلام شایدموضوع مهمی نباشه ولی فکرمنوخیلی درگیرکرده،پسرخاله همسرم ۱۶سالشه هروقت میادمیره سروقت یخچال هرچی دم دستش بیادرحم نمیکنه همرومیریزه جیبش میبره.یادامادخاله همسرم میام داخل سلام نمیکنن میرن سروقت یخچال...

هروقت خواستم بهشون بگم خوشم نمیادکسی بره سریخچال خودم خجالت میکشم ی جوری میشم....

ولی بعضی وقتاهم میگم شایدتویخچال خالی باشه نخوام کسی بدونه...رفتارشون خیلی زشته خودشونم ک متاسفانه نمیفهمن...بنظرتون چجوربگم ک خوشم نمیادکسی بره سریخچالم!

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

چقد بیفرهنگن اخه ادم روش نمیشه

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

ولتاژ برق بهش وصل کن  

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم. از الان نگرانم مادرشوهر اینام سر یخچال کابینتام برن چجوری بگم دس ترنن خیلییی حساسم کسی ب ...

بخدامن خواهرشوهروبرادرشوهرم اصلاسریخچال نمیرن چیزی هم لازم داشته باشن میگن برام بیارتاحالانشده بی اجازه دست ب چیزی بزنن

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net