2777
2789
عنوان

پسرم فحش میده خیلی کلافم کرده

254 بازدید | 11 پست

چون تنها پیش من نمیمونه چند وقت یک بار می‌ره پیش مامانش 

با مادربزرگشم میمونه گاهی اوقات

ولی بیشتر بامنه 

پسر شوهرم از زن سابقش

شش سالشه 

هرکاری میکنم فحش دادن از سرش نمیوفته نمی‌دونم از کجا یاد گرفته ولی اصلا دوست ندارم این وضعیتو 

بنظرتون چیکار میتونم بکنم دیگه فحش نده

بهش توجه نکن تا بفهمه این روش جواب نمیده

اصلا بهش نگاه نکن فحش داد

بگو هروقت درست حرف زدی بهت گوش میدم

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه مشاور کودک میگفت بالای ۴ سال دیگه باید با گفتگو و زمینه یابی حل بشه

ولی به نظرم ممکنه بچه ها در برابر گفتگو مقاومت کن یا همراهی نکنن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بهش بامحبت توضیح بده و واکنش نده بهش یادش میره 

ولی آفرین به قلبت که پسرم خطابش کردی از حالا بهش محبت کن چشم بهم بزنی یه مرد جوون میشه که میتونه حامیت باشه تو زندگی عین بچه خودت الان آیسان اسلامی و ببین چقد زن عمو شو دوس داره چون بزرگش کرده از الان سرمایه گذاری کن روش به دردت میخوره تا اینکه خدای نکرده کینه تو دلش جمع بشه

بگو من دوست دارم ولی از این رفتارت خوشم نمیاد...! 

من خودم روانشناسی خوندم 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بله

مامانم سر فحش دادن یه چوب کبریت روشن رو روی دست دادش 6 سالم خاموش کرد    بالا اتفاق افتاد که در خونه رو قفل میکرد و میرفت از انباری یا آشپزخونه یه وسیله میاورد تا جایی که حرصش خالی میشد میزد