2777
2789
عنوان

فراموشی الگوی پترن گوشی سامسونگ

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
اره خداروشکر .خواهش میکنم من خودم چون خیلی استرس اطلاعاتمو داشتم واسه همین خوب درکتون میکنم .منم چند ...

گوشی منم سامسونگه اره میشد دوباره امتحان کنم ولی بهم استرس وارد میکرد و دیگه بردم تعمیر

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

اره خداروشکر .خواهش میکنم من خودم چون خیلی استرس اطلاعاتمو داشتم واسه همین خوب درکتون میکنم .منم چند ...

آها آخی متوجه شدم. واقعا خیلی مهربون هستین که کامل و عالی توضیح میدین...و مرسی که درکم میکنید...موقعیت استرس زایی هست...و مرسی از کمکتون..جواب هر چی سوال توو ذهنم بود فهمیدم و ازتون خیلی ممنونم...مال من الگوی پترنه و اینقدر رو کاغذ کشیدم هم اونایی که امتحان کردم و نشده و هم اون پترنی که توو ناخودآگاهمه کشیدم وکشیدم تا اینکه احتمال دو تا الگو دیگه میدم که یکیش احتمالش بیشتره برام...ولی بس که بارها امتحان کردم و نشده که ترسیدم که بازم امتحان کنم...و برام عجیبه که وقتی با اثر انگشتم گوشیم باز میشه و اثرانگشت برای هر کسی توو دنیا متفاوته، چرا سیستم گوشی یه قابلیت نذاشته که بشه با اثر انگشت، یه کاریش کرد فراموشیِ رمز رو!!! خلاصه بازم ازتون ممنونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی منم سامسونگه اره میشد دوباره امتحان کنم ولی بهم استرس وارد میکرد و دیگه بردم تعمیر

آهان درسته متوجه شدم واینکه آره استرسش خیلی زیاده من که گریه هم کردم و دارم کم کم خودمو آماده میکنم که اگر نشد، چتای واتس اپ و تلگراممو پاک کنم...گفتم که بخاطر وسواسم از بک آپ گرفتنِ چت روی ایمیل میترسم...چون قبلا کسی اینستامو هک کرد...کلا دنیای مجازی و اینترنت ناامنه...

آها آخی متوجه شدم. واقعا خیلی مهربون هستین که کامل و عالی توضیح میدین...و مرسی که درکم میکنید...موقع ...

خواهش میکنم مهربونی از خودتونه .

حالا هرچی ک احتمالا میدین امتحان کنین انشالله ک باز میشه ولی باز قبلش هرچی اطلاعات مهم دارین انتقال بدین ضرر نداره منم دقیقا ب همین فکر میکردم ک چی از اثر انگشت مطمئن تر ولی خب نمیشه .البته ی گزینه توگوشی هست ک اگه فعال کنی هر وقت ببرین تعمیر راحت تر باز میشه ولی من نمیدونم چیه

آهان درسته متوجه شدم واینکه آره استرسش خیلی زیاده من که گریه هم کردم و دارم کم کم خودمو آماده میکنم ...

انشالله درست میشه .اره واقعا ناامن و استرس زاست

خواهش میکنم مهربونی از خودتونه .حالا هرچی ک احتمالا میدین امتحان کنین انشالله ک باز میشه ولی باز قبل ...

خیلی ممنونم ازتون واقعا مهربونید...و مرسی بخاطر دعای خوبتون آره خدا کنه باز شه با همین پترنی که توو ذهنمه..بله متوجه شدم مرسی از کمکتون، من هر چی توو گالری گوشیم داشتم امروز ریختم توو مموری کارت ۱۲۸ گیگ...البته چند تا اسکرین شات دیگه هم مونده منتقل کنم..ازین لحاظ خیالم راحته و چون چتای تلگرامو واتساپمو میخوام بمونه توو گوشیم و گفتم که بک آپ گرفتن رو ترجیح نمیدم، میخوام بخاطر این چتهام، خودم بتونم پترنمو باز کنم به کمک خدا...و بازم ازتون ممنونم❤