2777
2789
عنوان

فراموشی الگوی پترن گوشی سامسونگ

153 بازدید | 21 پست

دوستان...من الگوی پترن گوشی سامسونگم یادم رفته و با اثر انگشتم گوشیم بازه ولی گوشیم کلا مدت به مدت گاهی فقط با الگوی پترن باز میشه...کسی تجربه ای داره؟باید چیکار کرد که الگوی پترن حدف بشه چون نمیشه.‌..برای حدف الگوی پترن باید الگو قبلی رو درست بزنم که یادم نیست...

فقط هرچی روش داری انتقال بده رو رمی فلشی چیزی بعد بده برات فلش بزنن وگرنه بهد چند روز دیگه اثرانگشت کار نمیکنه باید یا ببری برات فلش بزنن یا هزینه باز کردنش زیاد میشه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

فقط هرچی روش داری انتقال بده رو رمی فلشی چیزی بعد بده برات فلش بزنن وگرنه بهد چند روز دیگه اثرانگشت ...

سلام مرسی از راهنماییتون...یعنی واقعا هیچ راهی نیست که بدون پاک شدن اطلاعات، رمز الگو باز بشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی از راهنماییتون...یعنی واقعا هیچ راهی نیست که بدون پاک شدن اطلاعات، رمز الگو باز بشه؟

راهش اینه الان ک بازه اطلاعاتتو برداری بعد بدی فلش بزنن وگرنه همه چیش پاک میشه. در غیر اینصورت باز میشه ولی هزینه بره

خواهش میکنم

راهش اینه الان ک بازه اطلاعاتتو برداری بعد بدی فلش بزنن وگرنه همه چیش پاک میشه. در غیر اینصورت باز م ...

آهان مرسی عزیزم سعی میکنم همینکارو کنم ولی میترسم بک آپ بگیرم بعد نشه یعنی از برنگشتن پیامای واتساپم میترسم چون وسواس فکری دارم...و یه سوال اینکه گفتین گوشی رو باز میکنن یعنی جوری که اطلاعات پاک نشه باز میکنن؟ هزینه اش گفتین زیاده یعنی حدودی چقدره؟ گوشیم سامسونگه...

راهش اینه الان ک بازه اطلاعاتتو برداری بعد بدی فلش بزنن وگرنه همه چیش پاک میشه. در غیر اینصورت باز م ...

تازه نهایت ده دقیقه گوشی بازه یعنی بعد از ده دقیقه قفل میشه...هی صفحه گوشی لمس میکنم که قفل نشه...

آهان مرسی عزیزم سعی میکنم همینکارو کنم ولی میترسم بک آپ بگیرم بعد نشه یعنی از برنگشتن پیامای واتساپم ...

مثلا فلش ساده بزنن ۲۰۰ تا ۵۰۰ ک همه چی حذف میشه ...بدون حذف اطلاعات ۱۵۰۰ ب بالا ک البته کمتر کسایی میتونن اینکارو بکنن ولی اگه کلانشهر باشی شاید زیاد باشن

تازه نهایت ده دقیقه گوشی بازه یعنی بعد از ده دقیقه قفل میشه...هی صفحه گوشی لمس میکنم که قفل نشه...

برا منم همینطور شد بعد ۷۲ ساعت دیگه اثر انگشتم کار نکرد و قفل شد ک باز کردنش سخت و زمانبر شد 

مثلا فلش ساده بزنن ۲۰۰ تا ۵۰۰ ک همه چی حذف میشه ...بدون حذف اطلاعات ۱۵۰۰ ب بالا ک البته کمتر کسایی م ...

بله متوجه شدم و واقعا خیلی خیلی ازتون ممنونم...خیلی کمکم کردین واقعا...ممنونم ازتون❤

برا منم همینطور شد بعد ۷۲ ساعت دیگه اثر انگشتم کار نکرد و قفل شد ک باز کردنش سخت و زمانبر شد

آهان یعنی شما بردین بیرون تعمیرات گوشی براتون گوشیتون باز کردن؟

آهان یعنی شما بردین بیرون تعمیرات گوشی براتون گوشیتون باز کردن؟

اره من وقتی بردم ک دیگه کلا قفل شد و ی مدت بدون گوشی بودم چون دست هرکی میدادم میگفت این نمیدونم فلان کدش فعال نیست و نمیشه اخرش ی تخصص سخت افزار حاذق پیدا کردم شب دادم صبح بدون حذف اطلاعات باز کرد

اره من وقتی بردم ک دیگه کلا قفل شد و ی مدت بدون گوشی بودم چون دست هرکی میدادم میگفت این نمیدونم فلان ...

آهااااااننننن پس یه پروسه ای داره و خداروشکر که شما براتون به خیر و خوبی گذشت...و مرسی بابت راهنماییهای خوبتون...من چند بار پترن اشتباه زدم بعدش گفت تا یک دیقه بعد و بعدش تا ده دقیقه بعد و بعدش تا بیست دقیقه بعد و من هی پترن اشتباه میزدم..چون که سه ساله پترن گوشی من همینه و من دیگه پترن رو شکلش رو مدتهاست فراموش کردم و دستم خودکار ناخودگاه پترن رو درست میزنه...میدونید چی میگم؟!!! بعد به علت دیگه ای گیج بودم اون تایم و پترن اشتباه زدم و یهو استرس شدید گرفتم و چون استرس گرفتم دیگه نتونستم مثل همیشه ناخودآگاه پترن درست بزنم و الگوشم یادم نبود و با اثر انگشت گوشیمو باز کردم و داخل تنطیمات هی پترن باز امتحان میکردم ولی باز اشتباه بود و هی تایمش دوبرابر میشه مثلا این بار تا ۲۴ ساعت باید صبر میکردم که پترن جدید بزنم...رو کاغذ هی تمرین کردم تا یادم بیاد پترن رو و الان احتمال میدم پترن یادم اومده و گوشیمم بازه ولی میترسم توو همین تنظیمات بازم پترن امتحان کنم و بازم اشتباه باشه...خلاصه تصمیم دارم محتویات گالری رو توو مموری کارت بربزم...ولی من بخاطر وسواسم از بک آپ گرفتن میترسم...یعنی ترجیح میدم جای بک اپ گرفتن از واتساپ، کلا چتای واتساپو پاک کنم..ترجیحم اینه که پترن یادم بیاد وگرنه واتساپمو و همه چیمو پاک کنم و بعد ببرم فلش کنن...من گوشیم سامسونگه...شما گوشیتون تا چند بار بهتون شانس داد که پترن امتحان کنید؟؟؟؟ نمیدونم اگر اینبار هم پترن اشتباه بزنم بازم میتونم امتحان کنم یا نه..البته اگر بشه، میشه تا ۴۸ ساعت بعد...یعنی شما بازم میتونستین هی پترن بازم امتحان کنید و بااین حال بردین تعمیر یا دیگه نمیشد پترن بزنید؟میخوام بدونم تا کی میشه پترن امتحان کنم..

آهااااااننننن پس یه پروسه ای داره و خداروشکر که شما براتون به خیر و خوبی گذشت...و مرسی بابت راهنمایی ...

اره خداروشکر .خواهش میکنم من خودم چون خیلی استرس اطلاعاتمو داشتم واسه همین خوب درکتون میکنم .منم چندین ساله عوض نکرده بودم ک بخاطر ی اتفاقی همون موقع ی پین سخت گذاشتم و ب دقیقه نکشید یادم رفت چی گذاشتم و مثل شما هرچی امتحان کردم رو کاغذ یاداشت کردم ولی مطمئن بودم ۱۰ سالم بگذره و من هرچی بزنم بازم یادم نمیاد .

من وقتی بردم تعمیر فکر کنم امتحان دوباره هر یک ساعت شده بود