2777
2789
عنوان

حکم جلب من بیاین

633 بازدید | 38 پست

خانما بابام حکم جلبمو گرفته اصلا نمیخام ببینمش برا همین نرفتم دادگاه و حکم صادر شد دلیلشم فحاشی بود. دلیل فحاشیمم این بود ک من مادرم تقریبا یکساله بودم فوت کرد اینا خونوادگی مادر منو هرروز فحش میدادن عذابم میدادن اینم باباش گوربه گور شد منم تلافی کردم جداازاین من مشکل اعصاب دارم و مریضم و سه بار تو ایران قبلا بستری شدم و هنوزم دارو مصرف میکنم. اون فحشارو هم از روی نوسان خلق و عصبانیت دادم. الان نمیتونم براحتی برگردم ترکیه؟ تو مرز و فرودگاه میگیرن؟ اگه بگیرن بچم چی میشه هنوز یکسالش نشده

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه کسی رو بخاطر فحاشی دستگیر میکنن😐😐😐

اره دیگه حکم جلب داشته باشن . باز میگم شاید چون جلب سیار نیست نتونن ولی میترسم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

مگه کسی رو بخاطر فحاشی دستگیر میکنن😐😐😐

یادمه توی سریال آقای قاضی،قاضی می‌گفت چون الان به طرف مقابلت توهین کردی میتونه ازت شکایت کنه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
یادمه توی سریال آقای قاضی،قاضی می‌گفت چون الان به طرف مقابلت توهین کردی میتونه ازت شکایت کنه

من بدبختی ۱۸ تا پیام فحاشی دادم

نه بابا مجازات فحاشی جلب نیست.زنگ بزن از بابات معذرت خواهی کن

بابا ۱۸ تا پیام فحاشی دادم. از دادگاه چندبار بهم زنگ زدن و تو ثنا دیدم جلب صادر شده

من بدبختی ۱۸ تا پیام فحاشی دادم

ای کاش میرفتی دادگاه با مدارک بستری ات زمانی که میفهمیدن مشکل اعصاب و روان داری دیگه پرونده بسته میشد کاری بهت نداشتن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت