2777
2789
عنوان

حکم جلب من بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 38 پست
جریمه مالیش چقدره

زیاد نیست ولی فحش ناموسی شنیدم سو سابقه میشه

باز مطمئن نیستم با وکیل مشورت کن بی‌گدار به آب نزن

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم پیامکی فحاشی کرد سال۹۷جریمه داد۱۰۰هزارتومان شراق نخورد شماهم باید جریمه بدی برو دنبالش جریمه ...

جلبش اومده بود؟ بابا من مریضیم جزو مریضیای ثعب العلاجه اصلا نباید حکمی صادر میشد اینا ک میگن همه چیو استعلام میگیرن جالبه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

جلبش اومده بود؟ بابا من مریضیم جزو مریضیای ثعب العلاجه اصلا نباید حکمی صادر میشد اینا ک میگن همه چیو ...

سریع رفت جریمه پرداخت کرد داداشمم فیش حقوقی گذاشت وکیل بگیر پیگیرباشه و جریمه بده

پرونده مریضیت جلوی قاصی بود؟

نه نبود اصلا نرفتم🤦‍♀️ خیلی استرس دارم چون هی تمدید ۹۰ روزه میشه میمونم تو ایران🥺

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

خب پس حقته عزیزم.خیلی بدی و دوز و کلک داشتی انگار‌

ن بابا کسی ک از بچش بخاطر پول شکایت کنه ارزش نداره کسی ک بچشو انداخته رفته پی زندگیش هم بی مادر هم بی پدر بزرگ شدم الان پیداش شده