2777
2789
عنوان

حکم جلب من بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 38 پست
ای کاش میرفتی دادگاه با مدارک بستری ات زمانی که میفهمیدن مشکل اعصاب و روان داری دیگه پرونده بسته میش ...

نرفتم چون اختلاف زیاد داریم یا باید من از چاقو ردش میکردم یااون منو

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با حکم جلب میتونه ممنوع الخروجت کنه . اما جدا از هم هستن . که احتمالا این کارم کرده . حالا برو وکیل بگیر برو دادگاه مدارک بستری شدن و ... ببر دادگاه تا حکم جلبت لغو کنن جریمت کنن . طول میکشه اما شدنی .

متنش رو كپى كن

سایت باز نمیشه اینم دیروز کپی گرفته بودم. اول نوشته بود عدم حضور شما بدون عذر موجه جلب است.

۵ روز وقت داده بود از ۸/۸تا ۱۳م ابان بعد یه پیام اومده متنش یادم نیست ولی حکم جلب بود با مدتش بدیش اینه هی میتونه تمدید کنه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

جریمه مالی داره فکر کنم 

فحش ناموسی دادی؟

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

با حکم جلب میتونه ممنوع الخروجت کنه . اما جدا از هم هستن . که احتمالا این کارم کرده . حالا برو وکیل ...

مدارکم تبریزه و من تهران و اخرین بار سال ۹۷ بوده فک نکنم تو بایگانیشون پیدا بشه ولی نامه پزشکمو میتونم ببرم

جریمه مالی داره فکر کنم فحش ناموسی دادی؟

چون بخاطر ارث مادرمم ازم شکایت کرده بود منم نوشتم زن تو جز دوتا ممه و یه ک... چی داره عین سگ مردی اونارو حراج کنم یک چهارم بردارم؟

بعد فحشهای جنسی به پدرش مثلا آب اونجامو جسد باباتو باید غسل میدادین و تو ع...نم دفنش میکردین. ک..ربچم تو جمجمه پدره ک.ونیت

این مدلی بودن پیاما🥺🥹

خب باشه حالا هر چی.زنگ بزن از بابات معذرت خواهی کن اون شکایت پس بگیره حله‌‌

پس نمیگیره جز این شکایت کرده از من که یک چهارم از دارایی مادرم بهش ارث بدم طبق قانون. منم طبق قانون شکایت کردم ک مهریه مادرمو باید بهم بده و یک سکه داد. اون شکایتشو بشرط بخشیدن مهریه مادرم پس میگیره اونموقع هم من باید یک چهارم از باغای مادرم بهش بدم . پیچیدس

چون بخاطر ارث مادرمم ازم شکایت کرده بود منم نوشتم زن تو جز دوتا ممه و یه ک... چی داره عین سگ مردی او ...

ای بابا چرا این کارو کردی عزیز من

با یه وکیل مشورت کن ببین بهترین چاره چیه

گاهی باید یکم کوتاه اومد

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ای بابا چرا این کارو کردی عزیز منبا یه وکیل مشورت کن ببین بهترین چاره چیهگاهی باید یکم کوتاه اومد

باید با وکیلم صحبت کنم🤦‍♀️