2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

163 بازدید | 12 پست

سلام دیشب ک رفتیم خونشدعوت کرده بود که گفتم گفت سوپ درست کردم اگر نخواستی سیب زمینی برا خودت سرخ کن نگین نداشته اینا داره زنگ زده دعوت کرده که بیاین 

بعد گفت 😑من میرم خونه خاله   اونجا بود که رفت منم به شوهرم گفتم پاشو  اگر سوپ مخاستی من خونه برات درست مکردم این چه بی‌احترامیه  گفت حالا شام از بیرون میگیرم زنگ بزنم مامانم اگ خواست برا اونم بگیرم بعد مامانش میگه خاله پاچین داره درست می‌کنه من شام اینجام دیگه😑😑😑  بی زحمت به زنت بگی   تو اتاق یکم تمیز کنه اگه شب تو اتاق مخابین 

بعد فقط به شوهرم گفتم پاشو بریم اگ منو نمخاستن بی خود کردی گفتی بریم بریم. اگر بهت برخورد پاشو بریم وگرنه خودم میرم 

خلاصه 3ساعت تو راه بودیم رسیدیم خونه. بعد زنگ زده کجایین  گفتم دستتون درد نکنه با مهمون نوازیتون.  اومدیم خونه خودمون 🙄

حالا صبح راه افتاده بیاد از دل شوهرم در بیاره مثلا 

اونم ک نیست که سر کاره شیفته تا فردا نمیاد بیان نمخام درو باز کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو رفتم خونه مادرم خونه نیستم

من ک بمیرم درو باز نمیکنم میرم خونه دوستم  میگردم تا فردا  شوهرم ک نیست بیاد بره  مثل ما  یبار من مرغ درست کرده بودم  رفته بود گفته بود می‌دونه من مرغ بدم میاد  رفته درست کرده منتشر تا یسال بود 

بخدا دلم نمخاد کوفت جلوش بزارم با کار دیشبش

درو باز نکنی باعث دلخوری شوهرت از تو میشه بهونه نده دستش

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"