ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تو پذیرایی فرق نمیذارم شاید حتی بیشتر تحویل بگیرم اما از نظر احساسی و درونی، آره
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
من ازدواج نکردم هنوز ولی بهش فکرمیکنم منم واقعاهمین شکلیم اصلافرقی نداره درآینده کی باشه چه نسبتی باشه تموم تلاشمومیکنم بهترین پذیرایی وبه عمل بیارم چه بسا فامیل شوهرم بیشتر!!
تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤». حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛
احترام میزارم تا حالا ب مهمون بی احترامی نکردم با اینکه زخم خوردم ولی با خانواده خودم راحترم چون دیسک کمر دارم خانواده شوهرم شدنی معذبم مجبورم همه کارهارو خودم تنها انجام بدم