2777
2789

خیلی برام عجیبه ماهربارمیریم خونه زندایی بزرگم خوشحال نیست اصلاپذیرایی خاصی انجام نمیده حتی خیلی کم... برای همین ما اصلانمیریم چطوربشه.. 

ولی هرموقعه فامیل خودش میادخودشوووومیکشه اصلاباورت نمیشه این همون آدم باشه 

کلاهمه این شکلین یعنی؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا فهمیدید برای فامیل خودش خیلی کارا میکنه ؟

کار خاص براتون نمیکنه یعنی چی ؟

برای من که فرق نداره مهمون مهمونه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

تو پذیرایی فرق نمیذارم شاید حتی بیشتر تحویل بگیرم اما از نظر احساسی و درونی، آره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
مهمون حبیب خداست برام فرقی نداره کی باشه

من ازدواج نکردم هنوز ولی بهش فکرمیکنم منم واقعاهمین شکلیم اصلافرقی نداره درآینده کی باشه چه نسبتی باشه تموم تلاشمومیکنم بهترین پذیرایی وبه عمل بیارم چه بسا فامیل شوهرم بیشتر!! 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

زنداییم این کارو کنه داییم حسابشو میرسه حتما

متاسفانه دایی بزرگم این شکلی نیست 

وزنش مدیریت میکنه همه چیو

نه فرقی نمیکنه. شاید از خانواده همسرم بهتر پذیرایی کنم چون فقط با دعوت میان و آمادم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

احترام میزارم تا حالا ب مهمون بی احترامی نکردم با اینکه زخم خوردم ولی با خانواده خودم راحترم چون دیسک کمر دارم خانواده شوهرم شدنی معذبم مجبورم همه کارهارو خودم تنها انجام بدم

از کجا فهمیدید برای فامیل خودش خیلی کارا میکنه ؟کار خاص براتون نمیکنه یعنی چی ؟برای من که فرق نداره ...

چون این سری مارفتیم شهرستان داداشش اینا اومده بودن

همزمان هم ماخونشون بودیم هم اونا. 

وکلا ازرفتارحرف زدنش متوجه میشیم

آدم باید کم رفت و آمد کنه که حریم ها و حرمت ها حفظ باشه

رفت وآمدماسالی یک بارم نیست!