2777
2789
عنوان

یه مزیت شغل آزاد در برابر دولتی اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست
به بابای من که هیچکدوم از اینا که گفتید رو نمیدن

بعضی شغل ها کمه ولی اکثر شغل های دولتی دارن

مثلا نیرو های مسلح

کارمندان شهرداری

استانداری

بانک ها

اداره تامین اجتماعي 

اینارو میدونم که میدن بقیه رو یادم نمیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدا ازین وارد هیچ چیز این دو.لت نشین بازنشسته نشده دیوونه میشین از بسسس شستشو مغزی میدن 

بابام شغلش دولتیه کلی کلاسای سی.ا.سی و ... 

دیوونمون کرده خودشم سیاه و بی اعصاب شده 

هرچی ربط به این ... داره خودتون بکشین ییرون

اره دقیقامگر اینکه طرف شغل دوم داشته باشهکارمندیو برای بیمه و حقوق ثابتش داشته باشهشغل دومم که لازمه ...

والا از وقتی بیرونشون کردن نون ک دوبرابر شد کلا میگی خیر و برکت رفت😑 اصلا گرونتر شد همه چیز . کاسبی ها هم خوابید 

( کسی نپره بهم نظرمو گفتم و واقعیت شهر خودم حالا اگه شهر شما کاسبیش خوبه 🤷‍♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بمیرم واسه داداشم معلمه حقوقش خیلی کمه شبا هم میره اسنپ همش میگه من هیچوقت نمیتونم خونه بخرم نمیتونم ...

سلام چقدره حقوقش ناامید میشه آدم از درس خوندن...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

فعلا ده میلیون نهایت بشه چهارده تومن البته دنبال کاره که استعفا بده خیلی دلم میسوزه خیلی 💔

نکنه رسمی نیستن یا هنوز لوایل استخدامشونه وگرنه باید الان حداقل ۱۶تومن بود!چجوری اینقد نادونن ک ینفر با ده تومن نمیتونه زندگی کنه

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

به خدا که یه چیزیو در نظر نمیگیرید !برکت!اینکه روزی دست خداست . اونی که نداره بخوره اگر شغلش ازاد یا کارمند هم باشه نداره .... اونیم که داره فرقی بین کارمندو شغل ازاد توی بیس زندگی نیست. در نهایت روزی رسون خداست برکتی که گاهی به مال حلال یه کارمند میده ممکنه به مال حلال یه شغل ازادی نده و البتهههه برعکسشم هست! یا رزاق