2777
2789

سلام دوستان بامداد بخیر 

یعنی خواستم امشب غذام رو بار بزارم که فردا راحت باشم!

حدود ۱۵۰ گرم گردو آسیاب کردم و گذاشتم سر گاز که تفت بدم. ی دفعه حواسم پرت شد ته گرفت ی مقداریش سوخت اما نه خیلی زیاد 

عجله کردم و توی قابلمه آب ریختم 

ی کوچولو اون سوخته ریزه ها توش معلوم بود امارگفتم اشکالی نداره رب انار میزنم معلوم نمیشه

بعد مرغ رو رو با پیاز و ادویه جات تفت دادم و بهش رب انار زدم . بعد اون گردو رو که گذاشته بودم سر گاز که تیره بشه رنگ ش بعد حدود دو ساعت به مرغ ها اضافه کردم اما اصلا طعم خوبی نداره 

ی طعم غریبی هست 

همیشه درست میکردم خوب میشد 

نمیدونم یعنی به خاطر گردوهاست که تفت شون دادم!! 

نمیدونم چکار کنم که خوب بشه 

لطفا اگر چیزی بلدید بگید 

ممنونم

چند تکه کدو حلوایی هم توش انداختم. دارچین هم زدم بهش 

زعفرون هم گفتم فردا قبل سرو بهش بزنم

پودر لیمو و فلفل سیاه و .. هم خوب زدم بهش 

رنگش خوب شده و روغن انداخته 

اما طعمش نه !☹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گردو فسنجون و چرا تفت میدی مرغ و چرا تفت میدی من همیشه مرغ و میپزم بعد مرغ و خارج میکنم تو همون آبش گردو و رب انار میریرم پنج ساعت حدودا میپزه اخر سر مرغ مجدد اصافه میکنم بی نهایت خوشمزه میشه تو رو خدا این مدل نکن دیگه الان فکر کنم بخاطر گردوهای سوخته طعمش بد سده

چند تکه کدو حلوایی هم توش انداختم. دارچین هم زدم بهش زعفرون هم گفتم فردا قبل سرو بهش بزنمپودر لیمو و ...

خب طعمش بخاطر این است که ریختی .... من اصلا غیر نمک و زعفرون هیچی نمی‌زنم کدو و دارچین و .... اصلا خوب نمیشه 

گردو فسنجون و چرا تفت میدی مرغ و چرا تفت میدی من همیشه مرغ و میپزم بعد مرغ و خارج میکنم تو همون آبش ...

اره منم تقریبا این مدلی درست میکردم همیشه 

یعنی خواستم نوآوری به خرج بدم 

الیته سرچ هم اگر بکنی میبینی تو اکثر دستور غذاها گفته تفت بدید . منم یعنی خواستم بهتر بشه طعم غذام ! 

خب طعمش بخاطر این است که ریختی .... من اصلا غیر نمک و زعفرون هیچی نمی‌زنم کدو و دارچین و .... اصلا خ ...

چرا عزیزم ادویه جات طعمش رو بد نمیکنه 

کدو حلوایی باعث میشه که لعاب دار بشه قبلا هم ریختم . حتی به و سیب هم ریختم خوش عطرش میکنه 

کاشکی گردوها   رو تفت نمی‌دادم ☹️