سلام دوستان بامداد بخیر
یعنی خواستم امشب غذام رو بار بزارم که فردا راحت باشم!
حدود ۱۵۰ گرم گردو آسیاب کردم و گذاشتم سر گاز که تفت بدم. ی دفعه حواسم پرت شد ته گرفت ی مقداریش سوخت اما نه خیلی زیاد
عجله کردم و توی قابلمه آب ریختم
ی کوچولو اون سوخته ریزه ها توش معلوم بود امارگفتم اشکالی نداره رب انار میزنم معلوم نمیشه
بعد مرغ رو رو با پیاز و ادویه جات تفت دادم و بهش رب انار زدم . بعد اون گردو رو که گذاشته بودم سر گاز که تیره بشه رنگ ش بعد حدود دو ساعت به مرغ ها اضافه کردم اما اصلا طعم خوبی نداره
ی طعم غریبی هست
همیشه درست میکردم خوب میشد
نمیدونم یعنی به خاطر گردوهاست که تفت شون دادم!!
نمیدونم چکار کنم که خوب بشه
لطفا اگر چیزی بلدید بگید
ممنونم