2777
2789

و من نمیدونم باید چه کنم 

پسرم ۸ ساله و دخترم ۴ ساله س 

دعواشون هر از گاهی فیزیکی میشه 

۹۹ درصد مواقع لفظی ،با اکوی  بسیار قوی و خاص و پر از کلمات قلمبه سلمبه س 

گاهی که من نباشم دخترم یه کم ناسزا  هم میگه ولی پسرم مبادی ادابه ،اهل ناسزا نیست ،فقط میگه خیلی بی ادب شدی 

خلاصه که من کم اوردم 

شما راه حلی ندارین ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها همینن من و برادرهام مدام باهم درگیر بودیم فقط مراقب باش که به همدیگه فحش ندن و کتک کاری رو از ...

اخه برام غیرقابل تحمل شده 

به قدری که پنیک شدم امروز 

دنبال یه راه حلم که یه کم تنش بینشون کمتر شه 

میگن بزرگه رو بچسب . کوچیکه رو راه میبره..... ماکه هر وقت بزرگه میچسبیم یکی دوساعت خوبه بعدش هوا برش میداره، مجبور میشم هوگیری کنم دوباره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من چی بگم ک دیوانه شدم از صب تااخرشب دعوا ی تایمی ایقددددباهم مهربونن اون لحظه دنیا مال منه بعد مجددد کتک درحد مو کندن... من این وسط فقط جیغ وای ی اوضاعی داریم کل دعوای توخونه ما سر دعوای این دوتاس

اخه برام غیرقابل تحمل شده به قدری که پنیک شدم امروز دنبال یه راه حلم که یه کم تنش بینشون کمتر شه

طبق تجربه خودم این تنش ازبین نمیره تا زمانی که بزرگتر بشن و ب بلوغ برسن 

شما نباید حساس باشی این دعوا و لج بازی ها بین خواهر برادر طبیعیه 

سعی کن واکنش نشون ندی و بذاری خودشون رو تخلیه کنن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

میگن بزرگه رو بچسب . کوچیکه رو راه میبره..... ماکه هر وقت بزرگه میچسبیم یکی دوساعت خوبه بعدش هوا برش ...

😂😂😂😂

چه باحال گفتین 

بقدری سر و صدا دارن که به دامادمون گفتم از این گوشگیرای صنعتی برام بخره که صدا نشنوم 

من چی بگم ک دیوانه شدم از صب تااخرشب دعوا ی تایمی ایقددددباهم مهربونن اون لحظه دنیا مال منه بعد مجدد ...

وای  

باور میکنی من گاهی میگم کاش همو بزنن ولی دعوای لفظی نکنن 

جنسیتشون چیه ؟

وای باور میکنی من گاهی میگم کاش همو بزنن ولی دعوای لفظی نکنن جنسیتشون چیه ؟

دقیقا اختلافشون شبیه بچه های شماس تقریبا ولی اینادرحدکشت همومیزنن دیگه گاهی اوقات میگم من ب کجافرارکنم ینی کل داد زدن من بدخلقیم بخاطردعواشونه یهو ایقد مهربون میشن قندددددمیشن تودلم باز دودیقه نشده بزن بزن

طبق تجربه خودم این تنش ازبین نمیره تا زمانی که بزرگتر بشن و ب بلوغ برسن شما نباید حساس باشی این دعوا ...

خارج از تحمل شده برام ،یعنی اینا سر هر چیری بحث راه میندازن 

گاهی کسی میپرسه دعواشون سر چیه ؟ میگم مهم نیست موضوع چیه هدف دعوا کردنه 

الان دعواهای اینا باعث شده من و همسرمم ارامش نداشته باشیم 

وای باور میکنی من گاهی میگم کاش همو بزنن ولی دعوای لفظی نکنن جنسیتشون چیه ؟

ولی ی چی بگم وقتایی ک دختر بزرگم مدرسه اس این کوچولوم بشدت بی حال بی انرژیه درسته خیلی دعوا میکنن ولی تاجایی ک بهشون اسیب نزن خوبه و تخلیه انرژی میشن😅😅😅مجبوررررم ایطور بگم 

دقیقا اختلافشون شبیه بچه های شماس تقریبا ولی اینادرحدکشت همومیزنن دیگه گاهی اوقات میگم من ب کجافرارک ...

دقیقا میدونم چی میگین .بخدا منم میبینم اینا زیر تختی جایی دارن با هم بازی میکنن ذوق میکنم ،که یهو صدا بلند میشهههه